15-05-2017, 12:30
Post usunięty
|
Obcy - seria
|
|
15-05-2017, 12:35
Pred nowe wydanie kupiłem, żeby zrobić prezentacje i przy okazji dołożyć swoją cegiełkę do sprzedaży kolekcji, mając nadzieję, że nie będzie to ostatnia taka inicjatywa wydawcy. A dlaczego nie sprzedaje pierwszego wydania, to już Ci wyjaśniłem.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
15-05-2017, 12:37
Podwójne wydanie ma sens bytu jak różni się czymś więcej niż tylko zwykła papierową okładką, dla mnie to starta kasy. No ale róbcie co chcecie wasz kurz, wasze półki
Unboxing >> YouTube
15-05-2017, 12:53
Kupiłem bo nie mam w ogóle ale powiem wam szczerze że nakład może sie dobrze sprzedać, w ruchu byłem gdzieś po 7 i przed mną brały to jeszcze 3 osoby
Paskudne wydanie. Brzydsza okładka, ta stara jest bardziej klimatyczna i ma to znane hasło. Pomijając już kwestię spolszczone tytułu (jakby ktoś nie wiedział co to seria Aliens) to mogli się wysilić na slipcover. Póki co wydanie z jajcem jest najlepszym wydaniem na naszym rynku z serią Aliens na blu ray. (15-05-2017, 14:49)quadyful napisał(a): Również zakupiłem Wydanie już jest na Filmoskopie. Możecie dodawać. http://filmozercy.com/filmoskop/edition/168593
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
19-05-2017, 15:25
(16-05-2017, 20:10)poral napisał(a): A tu ktoś szuka łosia co nie czyta filmożerców Zapewne i tak ktoś się natnie ;/ Witam wszystkich filmożerców Jak widać jestem tu nowy ![]() Dzisiaj nabyłem pierwszą cześć Obcego. Faktycznie, wkładka nie robi wielkiego wrażenia. Ale po cichu tego się spodziewałem w owej cenie. Pytanie do Was... czy na BD-R, są w ogóle do nabycia wersje z polskim lektorem? Przecież DVD wychodziły z polskim lektorem ;/
19-05-2017, 15:44
Witam na forum. Jeśli chodzi o Obcego, to nie ma polskiego wydania Blu-ray z lektorem. Trudno powiedzieć jaka jest tego przyczyna.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |