Twoim zdaniem Incepcja to film ze skomplikowanym scenariuszem? :>
"Czas Apokalipsy", "JFK", "Mad Max Fury Road" i "The Expendables" mogą mieć wtedy tę samą ocenę, co nie znaczy, że próba oceny jakichkolwiek ich części składowych jak scenariusz, zdjęcia, muzyka, gra aktorska czy cokolwiek innego, da ten sam rezultat. Bo ocena filmu nie jest dla mnie żadną wypadkową powyższych, a jedynie odzwierciedleniem tego, czy seans był udany, a udany jest wtedy, gdy film spełnia oczekiwania.
Cytat:Jak widzę że ktoś ocenia filmy Baya i tym podobne na niemal 10/10, to mi mi już mówi o niej wszystko.Ale na to, że ocena może oznaczać ni mniej ni więcej, a stopień spełnienia oczekiwań, a te zależą już ściśle od rodzaju filmu, to nie wpadłeś, co?
"Czas Apokalipsy", "JFK", "Mad Max Fury Road" i "The Expendables" mogą mieć wtedy tę samą ocenę, co nie znaczy, że próba oceny jakichkolwiek ich części składowych jak scenariusz, zdjęcia, muzyka, gra aktorska czy cokolwiek innego, da ten sam rezultat. Bo ocena filmu nie jest dla mnie żadną wypadkową powyższych, a jedynie odzwierciedleniem tego, czy seans był udany, a udany jest wtedy, gdy film spełnia oczekiwania.
Cytat:A znasz to:O, proszę, trzeba będzie sprawdzić.
Michiel de Ruyter?
Występuje jeszcze pod tytułami Armada i Admiral.