Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy › Reżyserzy
1 2 Dalej »

Peter Weir - dzieła wszystkie

Strony (10): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 10 Dalej »

Opcje tematu
Peter Weir - dzieła wszystkie
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,808
Reputacja: 141

17-02-2023, 06:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2023, 06:16 przez pred895.)
Sklep źródło Second Sight również wystartował z pre-orderami. Rozumiem że to też bezpieczny sklep i można spokojnie u nich zamawiać ? Trzeba płacić przed wysłaniem przesyłki ? Samego filmu nie widziałem warty uwagi, to chyba debiut tego reżysera ?

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,858
Reputacja: 85

17-02-2023, 08:21
Zwykłe blu-ray w cenie 4K, 4K w cenie kolekcjonerki, a kolekcjonerka w cenie 2 kolekcjonerek. Dziękuję postoję.
A na 4K mogliby dać The Last Wave, ale Piknik wiadomo jest bardziej znanym filmem.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,593
Reputacja: 721

17-02-2023, 11:06
Kolekcjonerka kolekcjonerce nierówna - same książki są IMO warte więcej niż £30 (zerknijcie na unboxing Drive od nich, Piknik będzie wydany w podobnym stylu). A jak kogoś takie rzeczy nie kręcą to jest zwyklak - wciąż za drogo? Nie od dziś wiadomo, że Second Sight się ceni. Z tym, że cena w przypadku tego dystrybutora zwykle idzie w parze z top jakością. Poza tym będą cztery płyty, w tym po raz pierwszy od czasów DVD również wersja kinowa, która przez wielu uznawana jest za tą lepszą. Dodajmy do tego nowe dodatki. No i inflacja...

Pre-ordery ruszyły również na Amazon UK, ale póki co typowo jest blokada na zagraniczniaków.
Na rarewaves póki co cisza, u nich zwykle są najniższe ceny, a przy okazji mam do wykorzystania u nich -£10 za zebrane punkty.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,326
Reputacja: 150

17-02-2023, 13:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2023, 13:26 przez Mefisto.)
(17-02-2023, 11:06)misfit napisał(a):  same książki są IMO warte więcej niż £30 (zerknijcie na unboxing Drive od nich

Mając Drive mogę z ręką na sercu napisać, że książki w tym wydaniu nie są warte więcej niż 30 funtów Smile Są wartościowe, ale nie aż tak. Inna sprawa, że Drive kosztował (mnie) mniej.

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

17-02-2023, 22:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2023, 22:02 przez piti198.)
(17-02-2023, 11:06)misfit napisał(a):  Kolekcjonerka kolekcjonerce nierówna - same książki są IMO warte więcej niż £30 (zerknijcie na unboxing Drive od nich, Piknik będzie wydany w podobnym stylu). A jak kogoś takie rzeczy nie kręcą to jest zwyklak - wciąż za drogo?
W tym tygodniu na rarewaves zamówiłem zwykłe wydanie Drive 4K i dałem 21.72£. A cena wyjściowa była 24.99£. To nie mogli na takim samym poziomie ustalić ceny początkowej w przypadku Pikniku zamiast 29.99£ ?

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,326
Reputacja: 150

17-02-2023, 22:08
Przecież nowości zawsze mają zawyżoną cenę - zwłaszcza te od mniejszych wydawców.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

17-02-2023, 22:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2023, 22:12 przez misfit.)
piti198, czyli mówisz, że 8 miesięcy po premierze udało Ci się wyrwać Drive o £3,27 taniej niż cena wyjściowa?
Spoko, w styczniu 2024 dowiemy się jak to będzie w przypadku Pikniku Wink Big Grin

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

17-02-2023, 22:31
Kupiłem, bo nie chce mi się czekać na przecenę. I po co te głupie ironiczne uwagi?
A Ty za ile kupiłeś? Pochwal się, skoro tak innym lubisz wytykać co robią ze swoimi pieniędzmi.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

17-02-2023, 22:43
Coś sobie uroiłeś, nigdzie nie wytykam co robisz ze swoimi pieniędzmi.
Napisałeś, że po 8 miesiącach od premiery kupiłeś zwyklaka Drive o £3,27 taniej niż cena wyjściowa. Więc ci odpisałem, że po 8 miesiącach od premiery Pikniku dowiemy się jak to będzie w jego przypadku. W razie czego mogę się założyć, że będzie większa przecena Smile

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

17-02-2023, 22:54
A skąd Ty wiesz kiedy ja kupię dany film? Dorabiasz sobie jako wróżka? I dotąd nie napisałeś za ile Ty kupiłeś.
A chodziło mi o to, że mogli ustawić cenę za tyle samo jak Drive, zamiast dowalać cenę jak za kolekcjonerkę, jak w przypadku innych filmów na 4K.

Odpowiedz
Strony (10): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 10 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:  

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku