Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Pierdololo polityczne

Strony (41): « Wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 ... 41 Dalej »

Opcje tematu
Pierdololo polityczne
Użytkownik usunięty
Niezarejestrowany

07-01-2019, 16:16
https://wiadomosci.wp.pl/rafal-gawel-skazany-na-dwa-lata-wiezienia-za-oszustwa-6335025181829249a

Skazany współzałożyciel Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych, słynącego z donoszenia za byle co na ludzi, wywodzących się ze środowisk nielubianych przez lewaków (czyli w sumie chyba niemal każdego). Tak mi się skojarzyło odnośnie naszej ostatniej dyskusji nt. lewactwa, gdzie argumentowano, że niby lewicowe poglądy cechują ludzi inteligentniejszych, kulturalniejszych, bardziej oczytanych - ogólnie rzecz ujmując: lepszych. A tymczasem znów wychodzi na to, że kolejny lider środowisk lewicowych, tudzież "stających na straży" prawa, Konstytucji, wolności i godności, okazuje się być zwykłym przestępcą. Jak nie oszustem, to alimenciarzem. Jak nie alimenciarzem, to malwersantem. Jak nie malwersantem, to stręczycielem. Ech, ciężki jest los lewaków w tym kraju Smile Gdyby nie fakt, że lewicowe poglądy są szkodliwe, to bym im nawet współczuł. A tak uważam, że to sprawiedliwa odpłata za propagowanie chorych idei Smile

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

08-01-2019, 09:15
Najlepiej kraść, kłamać, oszukiwać i żerować na Polakach w świetle Prawa i Sprawiedliwości Big Grin Wtedy jest to rozumiane przez motłoch i szanowane, bo może i złodziej, ale nasz, dbający o nas. Wszędzie, w każdym środowisku są tacy. Wracając do tematu- bardzo dobrze się stało Smile

Odpowiedz
Użytkownik usunięty
Niezarejestrowany

08-01-2019, 13:48
(08-01-2019, 09:15)Pablo0909 napisał(a):  Najlepiej kraść, kłamać, oszukiwać i żerować na Polakach w świetle Prawa i Sprawiedliwości Big Grin  Wtedy jest to rozumiane przez motłoch i szanowane, bo może i złodziej, ale nasz, dbający o nas. Wszędzie, w każdym środowisku są tacy. Wracając do tematu- bardzo dobrze się stało Smile

Zawsze mnie zastanawiało co próbują osiągnąć ludzie, którzy jakieś tam przewiny, a również wręcz przestępstwa jednych próbują tłumaczyć takimi samymi działaniami drugich. Jak cię złodziej okradnie, to też będziesz go tłumaczył tym, że gdzieś tam jest inny złodziej, który też kradnie? Jeszcze, żeby ten PiS stał po drugiej stronie barykady, ale ty porównujesz lewaków z lewakami.

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec

08-01-2019, 14:40
W którym miejscu widzisz jakiekolwiek porównanie? Nawet słowem nie wspomniałem o partii zwanej PiS. O Prawie i Sprawiedliwości napisałem z szacunku do tych dwóch rzeczy, które są w naszym życiu na co dzień. Tak samo napisałbym o Konstytucji. Zastanawiać się możesz nadal (albo udawać, że się zastanawiasz) i nic ci to nie da, bo ja nikogo nie usprawiedliwiam. Napisałem, jak to ładnie określiłeś w którymś poście, takie uogólnienie.

Odpowiedz
Użytkownik usunięty
Niezarejestrowany

08-01-2019, 14:55
(08-01-2019, 14:40)Pablo0909 napisał(a):  W którym miejscu widzisz jakiekolwiek porównanie? Nawet słowem nie wspomniałem o partii zwanej PiS. O Prawie i Sprawiedliwości napisałem z szacunku do tych dwóch rzeczy, które są w naszym życiu na co dzień. Tak samo napisałbym o Konstytucji. Zastanawiać się możesz nadal (albo udawać, że się zastanawiasz) i nic ci to nie da, bo ja nikogo nie usprawiedliwiam. Napisałem, jak to ładnie określiłeś w którymś poście, takie uogólnienie.

Prawo i sprawiedliwość to nie są nazwy własne, jeśli zatem pisze się je wielką literą i w takiej kombinacji, jakiej użyłeś ty, oznaczają partię polityczną, która obecnie rządzi Polską. Lewicową partię.

Na marginesie - bardzo mnie cieszy powoływanie się na przekazywane przeze mnie treści. Nie jesteś pierwszą osobą na forum, która to robi i nawet nie drugą. Fajnie że nauka nie idzie w las i coś tam do was dociera. So good to be me Big Grin

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec

08-01-2019, 15:21
Nie wiem czy zauważyłeś, ale rzadko piszę w tym temacie, bo naprawdę mam ciebie i twoje radości głęboko w dupie. Odpisuję, bo nie lubię, gdy ktoś przeinacza moje słowa, a jeszcze gorzej, gdy dorabia do tego ideologię. Swoją własną.

[Obrazek: 876d2a58dccb3e0b2bc79d9b3d37a9ce.jpg]

Odpowiedz
Użytkownik usunięty
Niezarejestrowany

08-01-2019, 15:42
(08-01-2019, 15:21)Pablo0909 napisał(a):  Nie wiem czy zauważyłeś, ale rzadko piszę w tym temacie, bo naprawdę mam ciebie i twoje radości głęboko w dupie. Odpisuję, bo nie lubię, gdy ktoś przeinacza moje słowa, a jeszcze gorzej, gdy dorabia do tego ideologię. Swoją własną.

[Obrazek: 876d2a58dccb3e0b2bc79d9b3d37a9ce.jpg]

Nie zauważyłem, bo naprawdę mam głęboko w dupie ciebie, to gdzie piszesz i co lubisz Smile

Odpowiedz
Offline Nfsfan83
Posting Freak
Liczba postów: 1,580
Reputacja: 40

09-01-2019, 12:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2019, 12:58 przez Mateusz. Powód edycji: usunięcie cytatu )
Dla równowagi:

https://pikio.pl/pis-wylicza-wszystkie-afery-po-jest-ich-naprawde-duzo-pelna-lista/

Odpowiedz
Niedostępny Pai-Chi-Wo
konto zawieszone
Liczba postów: 452
Reputacja: 5

09-01-2019, 12:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2019, 13:04 przez Pai-Chi-Wo.)
(09-01-2019, 12:42)Nfsfan83 napisał(a):  https://pikio.pl/pis-wylicza-wszystkie-afery-po-jest-ich-naprawde-duzo-pelna-lista/

Ciekawy jestem ile osób (na palcach jednej ręki?) zna pewną aferę całkowicie pominięta w mediach tzw. głównego (złośliwie) ścieku.
Afera z 2014 roku o nazwie "afera marszałkowa" z udziałem Komorowskiego. Kiedy to Komorowski dostał wezwanie do sądu i się nie zgodził
zjawić więc sąd przyjechał do niego, rozprawa sądowa odbyła się w pałacu prezydenckim. Komorowski zeznawał wtedy we własnej sprawie o której też prawdopodobnie nikt nie słyszał... zeznawał w sprawach kiedy to byl jeszcze marszałkiem. Akredytację dostały trzy najwieksze w Polsce stacje
TVP, TVN i Polsat, po czym przyjechali i zwineli kamery i nic nie nagrali. Czyżby zajęli w ten sposób miejsce prawdziwemu w Polsce dziennikarstwu?
Nagranie pirackie ze streamu komórki zrobiła TV Republika i dzięki temu m. in. ja się o tym dowiedziałem.
Ale w telewizji tego nigdy nie podali. A tym kolega z TV Republika co to nagrał był ... Rachoń (dzisiaj w TVPInfo). Pozdrawiam.
To że Polska jest jak Bantustan rządzony przez małpy też w telewizji nie powiedzą. Big Grin

This is the fucking come to Jesus moment... - Steven Seagal
Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec

09-01-2019, 13:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2019, 13:04 przez Pablo0909.)
Nfsfan83, daj spokój, bo żenada z tego wychodzi. Ponad 3 lata (nie)rządów sekty- ile aktów oskarżeń jest w sądach? Ilu sprawców tych "afer" poniosło karę? Gdzie efekty tych audytów, tak głośno ogłaszanych przez propagandę pisowską? Gdzie ci oskarżeni?? Słowotok, z którego nic nie wynika. Tylko nie pisz, że to wina tego czy innego sędziego. PiS ma w tej chwili takie narzędzia represji, że choćby mieli cień podejrzeń, są w stanie zniszczyć każdego. Oprócz swoich oczywiście Big Grin

Odpowiedz
Strony (41): « Wstecz 1 ... 21 22 23 24 25 ... 41 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku