Jak na złość jedyny film jaki w chwili obecnej mam na liście zakupowej (Creed) wydało Galapagos (chociaż wszystkie poprzednie części należą do Imperiala)...
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
21-11-2016, 10:45
z Gwiezdnymi Wojnami jest identyczna sytuacja, ale na tych nowych ci nie zależy więc
Unboxing >> YouTube
21-11-2016, 11:04
Myślę, że w tej sprawie Imperial powinien wydać oficjalne oświadczenie z przeprosinami.
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
21-11-2016, 18:37
Jakby ktos w Wawie zonaczyl 13godzin w Benghazi w tej promo to prosilbym o info,w saturnie targowek byl ten film ale na polce,i po spytaniu goscia z dzialu uswiadomil mibze w promo sa tylko filmy w koszu i z naklejka z promocji,a czytalem ze juz pare osob na ten film udalo sie upolowac
W Gdańskim Saturnie X-Men Apokalipsa w steelbooku, Ghostbusters 2016, Dzień Niepodległosci 2,najnowszy Star Trek w 2D i 3D w promocji drugi za 10 zł
Unboxing >> YouTube
Apokalipsa 119 ,Trek 3D 119 - 2D 89, Ghostbusters chyba 80 zł, Dzień niepodległości 2 - 2D 79 - wersja 3D chyba za 99,czyli ceny premierowe do tego to samo albo tańsze za dyszkę
Unboxing >> YouTube
22-11-2016, 20:11
Pytałem w Saturnie. Promocja ma trwać do 28 lutego. Czyli nie śpieszę się. Może w grudniu, albo w styczniu coś upoluję.
22-11-2016, 20:42
Byłoby fajnie gdyby do tego czasu dodali jakieś nowe tytuły albo i nowość, w końcu parę tytułów w ciągu tych trzech miesięcy zdąży wyjść. Za jedno muszę ich jednak skrytykować - ten kosz z filmami to porażka. Co prawda wszystko co chciałem było na szczęście na wierzchu ale kopałem z ciekawości i ppd spodem była masa filmów których na górze kosza w ogóle nie było, a strasznie to męczące i niewygodne, no i można pouszkadzać pudełka.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |