23-06-2021, 11:59
Ahh, czyli podtrzymuje wcześniejsze słowa 
Gdy dojdzie telewizorek (z HDR) to będziesz miał co odkrywać na nowo

Gdy dojdzie telewizorek (z HDR) to będziesz miał co odkrywać na nowo
|
Sebas - archiwum
|
|
23-06-2021, 11:59
Ahh, czyli podtrzymuje wcześniejsze słowa ![]() Gdy dojdzie telewizorek (z HDR) to będziesz miał co odkrywać na nowo
23-06-2021, 12:21
(23-06-2021, 11:59)misfit napisał(a): gdy dojdzie telewizorek (z HDR) to będziesz miał co odkrywać na nowoTak, zgadza się. Teraz nie widzę dobrodziejstw HDR (i szerokiej palety barw).
niespotykanie spokojny człowiek
23-06-2021, 17:02
(23-06-2021, 09:06)Mierzwiak napisał(a): Impreza na której kilkadziesiąt kobiet piszczy na widok męskigo striptizeraDawno to oglądałem , pamiętałem tylko jakiegoś gościa co się chyba rozbierał. No ok, klub dla gejsonów czy foczek to tylko inna miejscówka xD.
Aktualizacja stanu Archiwum głównie o zakupy z UK. ![]() Dwa dobre filmy s-f ze skromnym budżetem, ale ciekawym scenariuszem i dobrą realizacją.
![]()
![]() Niniejszym, mam już wszystkie filmy z cyklu "Planeta Małp". Ostatnia trylogia, jako całość, udana. ![]()
![]()
![]() Dwa filmy z rekinami.
![]()
![]() Trzy kolejne filmy w więziennych klimatach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]() ![]() Na koniec, jeszcze nie rozpakowne, Terminator UHD od Studio N i Oldboy - wydanie niemieckie od Capelight z fosforyzującymi dekoracjami na steelbooku. Na koniec, aktualizacja archiwum artbooków. Bardzo ciekawy artbook z grafikami przygotowanymi dla NASA, promującymi min. programy Apollo, czy Mercury. ![]() ![]() Śliczny artbook do serialu Dark Crystal. Jest w nim też sporo informacji na temat procesu powstawania serialu. Szkoda, że nie będzie kontynuacji... ![]() ![]() ![]() ![]() Serial może nie do końca udany (zwłaszcza pierwszy sezon), ale artbook trzyma przyzwoity poziom (jak większość artbookw dotyczących Star Treka). Zawiera nie tylko ciekawe grafiki, ale też informacje o procesie powstawania serialu i jego koncepcji artystycznej. ![]() ![]() Znakomity artbook ze świata SW. Masa ciekawych konceptów, która powinna być wykorzystana w filmach i serialach, a nie tylko jako pomysł na aranżację parku tematycznego. ![]() ![]()
26-08-2021, 19:00
Cytat:Convoy - uznałem, że chyba nie już sensu czekac na remaster i zakupiłem w ramach promocji na niemieckim amazonie. A na co tu czekać? Wydanie bez zarzutu.
27-08-2021, 07:01
(26-08-2021, 17:51)fire_caves napisał(a): Podziwiam że masz fundusze na zakup pojedynczych sezonów Discovery.Zacząłem od drugiego, w blaszaku. Tak jak napisałem, pierwszy był akurat w promocji i wychodziło taniej niż dwa miesięczne abonamenty na netflix (a nie sądzę, abym dał radę obejrzeć cały sezon w jeden miesiąc) więc jak dla mnie to się opłacało. (26-08-2021, 19:00)Gieferg napisał(a): Wydanie bez zarzutu.No wiesz, zawsze może być lepiej. (26-08-2021, 19:56)Mefisto napisał(a): Ile za NASA?37,73 euro z amazon.de -> link Ale można też kupić na polskim amazonie i wysyłka będzie za darmo -> link
27-08-2021, 07:45
(27-08-2021, 07:01)sebas napisał(a): fire_caves napisał(a):Ja czekam spokojnie na zbiorcze wydanie jak ten wrak już zawinie do portu
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |