05-10-2018, 18:42
Skoro się upieracie to informację usunąłem. W każdym razie zauważcie że, oferty dvdmax nie dołączyłem do żadnego innego wydania tylko zostawiłem jako oddzielne gdzie podałem informacje jakie można znaleźć u nich na stronie a ponieważ sam mam wątpliwości co do tego czy takie wydanie w ogóle zaistnieje to w opisie dodałem ostrzeżenie. Teraz natomiast gubimy informację o tym że, gdzieś istniej zapowiedź takiego wydania, a usunięcie go z filmoskopu nie wchodzi w rachubę ponieważ automat je doda ponownie. Dodatkowo pole z wersją językową może teraz uzupełnić każdy i nie będzie żadnej informacji dlaczego i kiedy to zrobił o ile nie zdecyduje się na zostawienie komentarza (spróbuję do tego tematu jeszcze powrócić w temacie o filmoskopie).
Misfit myślę że, argumenty w stylu jak wy tak to ja się nie bawię, są zbędne. Wystarczy rozmowa i ustalenie zasad które będziemy stosować ale tak jak wspomniałem, wrócę do tego w innym wątku.
Misfit myślę że, argumenty w stylu jak wy tak to ja się nie bawię, są zbędne. Wystarczy rozmowa i ustalenie zasad które będziemy stosować ale tak jak wspomniałem, wrócę do tego w innym wątku.