Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Sklep Dvdmax.pl

Strony (10): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 10 Dalej »

Opcje tematu
Sklep Dvdmax.pl
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

19-02-2019, 18:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2019, 18:28 przez lukee.)
(19-02-2019, 18:00)Pablo0909 napisał(a):  lukee nie skumałeś- pisałem cały czas o tym samym filmie, z polskiej dystrybucji, a nie o polskim i angielskim wydaniu.
Ja to wiem. Chodzi mi o to, że oni nie sprzedają tam przecież tylko dla Polaków i ich cena musi być pewnie konkurencyjna do wydania brytyjskiego.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,474
Reputacja: 218

19-02-2019, 23:09
Myślę, że tutaj chodzi o zagadnienie: skoro cena jaką oferują na amazon.co.uk ich zadawala to dlaczego takiej samej nie zaoferują w swoim sklepie/allegro? To jest spekulowanie rynkiem zbytu a ponieważ na polski rynek oferują wyższą cenę to wiadomo, że będzie to przez nas krytykowane Smile

Odpowiedz
Offline Kris
Użytkownik
Liczba postów: 236
Reputacja: 11

28-02-2019, 15:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2019, 15:04 przez Kris.)
Co ciekawe, dvdmax sprzedaje też na allegro i co ciekawe czasami ma niższe ceny niż na swoim sklepieSmile choć nie jest to regułą... Być może to kwestie globalnej zmiany cen na sklepie, a aukcje zostają nieruszone?

Odpowiedz
Offline Mr.Hankey
Posting Freak
Liczba postów: 1,094
Reputacja: 35

28-02-2019, 19:30
Ostatnio zamówiłem u nich kilka pozycji, bo mieli sporo tytułów po 10 i 20zł, od razu napisałem też wiadomość, żeby wysyłali tylko fabrycznie zafoliowane, bo inaczej od razu odsyłam i dostałem coś takiego. Widzę to pierwszy raz. Imperial teraz tak pakuje, czy sklep zaopatrzył się w odpowiedni sprzęt?

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Offline CivilWar
Stały bywalec
Liczba postów: 412
Reputacja: 27

28-02-2019, 19:45
Pierwszy raz widzę taką folię. Chcę coś u nich zamówić, stąd moje pytanie. Czy już od foliowałeś? Wszystko dobrze z opakowaniem i płytkami, nie licząc tej folii?

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

28-02-2019, 20:36
(28-02-2019, 19:30)Mr.Hankey napisał(a):  Ostatnio zamówiłem u nich kilka pozycji, bo mieli sporo tytułów po 10 i 20zł, od razu napisałem też wiadomość, żeby wysyłali tylko fabrycznie zafoliowane, bo inaczej od razu odsyłam i dostałem coś takiego. Widzę to pierwszy raz. Imperial teraz tak pakuje, czy sklep zaopatrzył się w odpowiedni sprzęt?

Podejrzewam "inwestycję" tego sklepu, bo również pierwszy raz spotykam się z takim opakowaniem, a "przerabiam" różnego rodzaju opakowania od DVD. VHS nie liczę Wink

Odpowiedz
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

28-02-2019, 20:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2019, 20:38 przez KaMario.)
Kilka miesięcy temu dostałem film Nocne Życie od Galapagos tak właśnie zapakowany w folię z czerwonym paskiem. Tak samo byłem zdziwiony, bo pierwszy raz widziałem takie foliowanie. Po rozfoliowaniu wszystko było w porządku. Film był zamawiany w empik.com.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

28-02-2019, 21:12
Ta większa wyprzedaż u nich to jakaś akcja dystrybutora czy to tylko ich przeceny ? Parę z tych pozycji u nich pokryło mi się z tym co znalazłem w łódzkim MM w tych samych cenach i ciekaw jestem czy może takie ceny pojawią się też w MM. Skuszę się chyba jednak na zamówienie u nich chociaż części bo dużo rzucili dobrych filmów nawet po 10 - 20 zł a wybrał tego trochę Wink

Odpowiedz
Offline Mr.Hankey
Posting Freak
Liczba postów: 1,094
Reputacja: 35

28-02-2019, 23:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2019, 01:41 przez Mr.Hankey.)
(28-02-2019, 19:45)CivilWar napisał(a):  Wszystko dobrze z opakowaniem i płytkami, nie licząc tej folii?
O dziwo wszystko ok, filmy z całą pewnością są nowe, więc to raczej dystrybutor teraz tak elegancko pakuje, a nie sklep.

Odpowiedz
Offline Bipo
Użytkownik
Liczba postów: 114
Reputacja: 1

01-03-2019, 06:46
Zamówiłem 5 filmów, 2 dni i i są u mnie. Wszystkie płyty idealne tylko na jednej była folia z paskiem blu ray.

Odpowiedz
Strony (10): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 10 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku