30-08-2017, 13:36
(09-06-2017, 12:54)Grievous napisał(a):(31-05-2017, 14:46)Mefisto napisał(a): Czy ktoś słyszał wcześniej o firmie Fire-Business z Piotrkowa Trybunalskiego? Pytam, bo dostałem dziś paczkę z ich ostemplowaniem - paczkę zagraniczną, opóźnioną o jakieś dwa tygodnie, także zonk i WTF?
Zamówienie złożone w kwietniu przez amazon marketplace na OnlineMusicFilmsGames, przybliżony czas dostarczenia to był jakiś pierwszy tydzień maja. Nic nie przychodzi- pomyślałem, poczekam jeszcze, bo zdarzało się że przez marketplace potrafiło nieco dłużej iść. No ale czerwiec nastał, paczki nie ma, pomyślałem że ktoś podpieprzył mi to ze skrzynki. A więc napisałem do OMFG, bezproblemowo mi zaproponowali wysłanie zastępstwa lub zwrot kasy. Wybrałem zastępstwo - wysłali jakoś na początku tego tygodnia.
A tu przed chwilą mi przyszła zaginiona paczka z ostemplowaniem Fire Business. Raz że... półtora miecha z UK!?!?!?! Dwa że mogłem wybrać zwrot kasy, a nie zastępstwo
Zamówienie złożone 1 sierpnia przez Amazon Marketplace - sprzedawca Revival Books Ltd. Przesyłka przyszła dziś więc nie tak źle jak na Fire-Business, którego to stempel znajduje się na paczce

Gorzej, że udało im się praktycznie doszczętnie zmasakrować slipa, plastikowego amaraya i okładkę...