19-05-2018, 17:14
Mam zamiar zakupić słuchawki bezprzewodowe, aby spokojnie późnymi wieczorami odpalić sobie film na Blu/muzyke na CD/zagrać na konsoli... Czy ktoś z was korzysta z takiego "kina domowego" i jakie polecacie słuchawki, narazie wypatrzyłem model JBL T450BT za ok200zeta. Nie chce kupować byle czego za 50zł, zalezy na dobrej jakości dżwięku na słuchawkach głównie pod filmy BR.

. Również poszukuję słuchawek nastawionych głównie na oglądania filmów i muzykę filmową. Jednak szukam słuchawek przewodowych, będę podłączał je do wzmacniacza. Budżet tak maksymalnie 400 zł. Zależy mi bardzo na wygodzie, takie które nie będą męczyły głowy po 2-3 godzinach. Będąc w Saturnie, jeżeli chodzi o wygodę, bardzo przypasowały mi Bose QuietComfort 35 (niestety ta cena...) i Sony MDR-XB950AP - miękkie, wykonane z przyjemnego dla ucha materiału pady. Jak na razie moją uwagę zwróciły wspomniane Sony (nie wiem jak by nadawały się do filmów, z tego co wyczytałem mają mocny bas) i po buszowaniu w internecie ISK HD9999, ale nie miałem okazji ich przetestować na żywo.