(04-04-2022, 13:47)piti198 napisał(a): One się tak nazywały: Creative Aurvana Live!.No to mam identyczne. To już moje drugie Aurvany bo wczesniej mialem aurvana x-fi i świetnie mi służyły ale pałąk mi się złamał (po tylu latach miał prawo).
Pytałem o model bo są aurvana live i aurvana live 2. Moje aurvany na razie dzielnie się trzymają.
(04-04-2022, 13:47)piti198 napisał(a): Zresztą ja gram offline, czyli odpadają jakieś CSy, BFy itp. Z gier on-line to grałem z rok temu w Fallouta 76, ale już mi się trochę znudził.No ja podobnie. Swego czasu wyżylem sie grajac w TF2, UT i Uncharted to mam dosć trybu multi
Troche mnie zastanawia jak sie maja słuchawki Creative do innych na rynku? Od lat ta marka nie jest wymieniana w testach topowych sluchawek ... czyzby robili aż tak słabe? Czy nie sa mocni w tym segmencie produktowym czy po prostu maja tak slaby marketing?
Zawsze uważałem, że Creative pod wzgłedem niektórych rozwiazan zwiazanych z dźwiękiwm nie miał sobie równych. Ale może poległ jak swego czasu Nokia ktora przespala wejscie smartfonów.
Moje aukcje na OLX