27-10-2024, 15:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2024, 15:24 przez ILSA FAUST.)
(27-10-2024, 14:31)Kirek napisał(a): Jesteś pewny tego PL?
Pewna jest tylko śmierć i podatki
Pre-order składałem jakiś czas temu z kuponem rabatowym i po krótkim researche gdzieś mi mignęły napisy PL ale już nie pamiętam gdzie. Dam znać w tym miejscu jak za kilka tygodni STEEL dostarczy DHL.
Tak czy inaczej, w moim przypadku będzie to zakup na pewno w STEELBOOK oraz na pewno w 4K, bo to ma priorytet ważniejszy niż napisy PL. A u makaronów wyszło najtaniej
Jak nie będzie ostatecznie napisów PL to będę z EN oglądać (co raz częściej tak robię jak mam nawet PL do wyboru). Po drugie, pierwszy seson też mam w STEEL z Italii, który ma tą samą szatę i numerację graficzną na grzbiecie, oczywiście w innych krajach jest ten sam, ale wszystkie dyski będą miały etykiety włoskie. Po trzecie, seson 1 ma napisy PL w wydaniu włoskim, także serial matka (gra o tron) - także wszystko z gry o tron było i jest z Italii, może na zasadzie analogii będą także napisy PL? Jagnie to będą napisy EN.
W razie czego poprawiłem post na "prawdopodobnie" PL
Głównym celem mojego postu jest pokazanie opcji STEELBOOK w temacie STEELBOOK (nie zwyklak) dla filmów które mnie interesują - informacja o 4K oraz PL jest dodatkowa, która może się przydać innym Forumowiczom lub nie, w zależności od preferencji seksualnych
(27-10-2024, 14:31)Mierzwiak napisał(a): Co to jest Galas Pagos?
Zgadnij
mała podpowiedź: zamówiłeś tam znaki w zwykłym zwyczajnym nudnym zwyklaku.
To jest temat STEELBOOK dla ludzi, który nie tolerują w swojej diecie zwyklaków, więc co Ty tutaj robisz?
Nudzisz się jak zwykle, zwyczajnie?
ps. Lay-out Signs w STEELBOOK 4K bije na łeb na szyję inne wydania w zwyklakach.
ILSA FAUST (IMF TEAM)