Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › O stronie i forum
1 2 Dalej »

Sugestie odnośnie forum

Strony (126): « Wstecz 1 ... 111 112 113 114 115 ... 126 Dalej »

Opcje tematu
Sugestie odnośnie forum
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,317

#1,121
08-07-2023, 16:44
Dotyczy wątku o B. Lee i Mortal Kombat.

Gieferg, chciałem z Tobą pogadać (jak to określasz), ale nie znalazłem w koszu swoich postów. Bez cytatów własnych oraz Twoich dyskusja całkowicie straciła sens. Gdzie one są? Jakieś jaja!

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

#1,122
08-07-2023, 16:50
Twoje posty odnoszące się do filmu są tutaj: https://forum.filmozercy.com/watek-wejscie-smoka

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,546
Reputacja: 713

#1,123
08-07-2023, 17:04
Gieferg - po prostu piszę jak się sprawy mają. Śmieciarstwo w dziale wydań, przekrzykiwanie się z osobami chcącymi pisać o filmie czy rzeczach zupełnie nie na temat? Fajnie, ale to już nie ze mną takie zabawy - i to niezależnie od tego czy mowa o tym czy jakimkolwiek innym forum. Mega wkurwiają mnie takie rzeczy i tego nie zmienię. I jak się zwróciło uwagę to jeszcze jeden z drugim dokręcają śrubę? Słabe, bardzo słabe...

Dziękuję za przywrócenie porządku w temacie Bruce'a Lee.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

#1,124
08-07-2023, 17:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2023, 17:13 przez Gieferg.)
Nic co miało miejsce w wątku o Lee nie było choćby w połowie tak słabe jak szczeniacki szantaż rodem z piaskownicy, z którym tam wyjechałeś.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

#1,125
08-07-2023, 17:56
Szczeniacki szantaż? To łap to - możesz być pewien, że będę powtarzał akcję za każdym razem gdy najdzie cię ochota aby robić syf w dziale wydań Big Grin

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

#1,126
08-07-2023, 18:31
Powtarzaj sobie do woli, świadczy to tylko o Tobie.

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak

#1,127
08-07-2023, 22:16
Misfit napisał:
Mega wkurwiają mnie takie rzeczy i tego nie zmienię. I jak się zwróciło uwagę to jeszcze jeden z drugim dokręcają śrubę? Słabe, bardzo słabe...

Ależ męskie. Brawo.
Wtrącę się bo sprawa dotyczy także mnie. Widziałem dużo syfu na forum, w tym OT na wiele stron. Dochodziły też inwektywy. Nie pamiętam aby reakcje forumowiczów / moderatorów były radykalne, o ile w ogóle były.  Owszem, pogaworzyłem chwilę z Giefergiem na temat „Wejścia Smoka”. Po jakimś czasie zauważyłem, że piszę w nieodpowiednim wątku i wraz ze swoim dyskutantem ustaliłem nowe miejsce kontynuacji. Zatem był tu akt woli aby zakończyć OT! Tak się też stało. Ty z kolei reagowałeś histerycznie. W sporze przyznaję rację Giefergowi, a to rzadkość. Sobie oczywiście również.

Misfit napisał:
Więc tak jak zapowiadałem, strzelam focha - miałem jutro założyć kilka nowych tematów w dziale wydań, m.in. "W krzywym zwierciadle" oraz "Jeździec bez głowy", ale już mi się nie chce. I więcej mi się nie zechce zakładania jakichkolwiek nowych tematów w tym dziale, przynajmniej dopóki ten temat:
(…)
Dziękuję za przywrócenie porządku w temacie Bruce'a Lee.

W temacie B. Lee chciałem jeszcze trochę napisać. Filmami wuxia interesuję się od lat 80. Planowałem dodać kilka smaczków dotyczących Małego Smoka w kontekście kariery aktorskiej. Na DVD mam jego najważniejsze filmy i dokonałem od cholery analiz (kadrowanie, audio, jakość obrazu itd.). Także myślałem o podzieleniu się odczuciami po wizycie w kinie ( chodzi o Wejście Smoka) wobec doświadczeń z home cinema. Jednak Ty cenisz fochy. OK. Zatem dziś ukłon w Twoją stronę, Misfit. Także strzelam focha abyś zauważył jakie to idiotyczne.
Nie wierzyłem, że kiedykolwiek tak mocno przyznam rację Giefregowi.

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak

#1,128
08-07-2023, 23:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2023, 23:12 przez misfit.)
(08-07-2023, 22:16)Daras napisał(a):  Po jakimś czasie zauważyłem, że piszę w nieodpowiednim wątku i wraz ze swoim dyskutantem ustaliłem nowe miejsce kontynuacji. Zatem był tu akt woli aby zakończyć OT!

Wiele razy już Ci się to zdarzało w trakcie Twojego pobytu na tym forum, że piszesz w złym temacie i z tego co pamiętam to chyba Gieferg kiedyś Ci pisał, że będzie zgłaszał każdy taki post do administracji Big Grin

Tym razem po zwróceniu uwagi napisałeś, że kończysz OT. I tego nie zrobiłeś. Gieferg napisał, że już nie będzie Ci odpisywał w niewłaściwym do tego temacie - i też zlał to. Miejsce kontynuowania dyskusji nie na temat podał Gieferg, ale i to nie zakończyło sprawy i postanowiliście dalej niepotrzebnie zaśmiecać temat i to mimo tego, że można to było wszystko załatwić przez PW. Końca tego wszystkiego nie było widać, z tego też powodu stwierdziłem, że to już za dużo.
Nie oczekuję jakichkolwiek specjalnych względów - po prostu bronię przestrzegania regulaminu forum i będę to robił tak długo jak będzie trzeba, a szczególnie poniższego zapisu:
Cytat:W tym dziale nie dyskutujemy o filmach, lecz o wszystkim co związane z WYDANIAMI. Jeśli chcesz podzielić się opinią na temat filmu odwiedź dział Filmy.

I jeśli czuję taką potrzebę to nie będę się wahał używać do tego wszystkich możliwych środków, nie ważne czy chodzi o Darasa czy kogokolwiek innego. Jak się to komuś nie podoba to już nie mój problem.

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak

#1,129
08-07-2023, 23:53
Misfit napisał:
I jeśli czuję taką potrzebę to nie będę się wahał używać do tego wszystkich możliwych środków, nie ważne czy chodzi o Darasa czy kogokolwiek innego.

Chyba rozumiem.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

#1,130
09-07-2023, 05:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2023, 05:50 przez Gieferg.)
Misfit napisał(a):Gieferg napisał, że już nie będzie Ci odpisywał w niewłaściwym do tego temacie - i też zlał to.

Z tobą się serio gada jak ze ścianą...
Żeby ktoś w moich oczach w tak krótkim czasie zaliczył taki zjazd jak ty w ciągu ostatniej doby to jest naprawdę ewenement.

Cytat:I jeśli czuję taką potrzebę to nie będę się wahał używać do tego wszystkich możliwych środków, nie ważne czy chodzi o Darasa czy kogokolwiek innego. Jak się to komuś nie podoba to już nie mój problem.
I jeszcze dalej w to brniesz, pokazując przy okazji "true colors".

No ale ok, proszę bardzo, skoro tak lubisz:

Final word: jak dla mnie ostro przesadzasz, a cały twój roszczeniowy ton oraz metody jakie stosujesz, żeby wymusić co ci pasuje są gówniarskie i poniżej krytyki. Ale skoro tak lubisz, to się dostosuję i zastosuję wobec ciebie twoje własne podejście - w związku z powyższym, o ile wcześniej jeszcze mnie to w jakimś stopniu obchodziło, tak właśnie przestało i od teraz oficjalnie mam w dupie twoje stanowisko na temat tego jak być powinno i będę je zlewał ciepłym moczem, kiedy mi będzie wygodnie. Jak ci się nie podoba, to już nie mój problem.

Happy? Smile

Odpowiedz
Strony (126): « Wstecz 1 ... 111 112 113 114 115 ... 126 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku