(07-12-2024, 20:56)piti198 napisał(a): Dalej coś ćpasz i wypisujesz te kocopoły? Idź się leczyć. Dziwię się, że admin dalej toleruje tego typa zamiast zrobić z nim porządek.
Biorę to samo co inni, w kinie, po zakupie biletu, po obejrzeniu filmu.
Nigdy w ciemno, tak jak Ty, nie oglądając nawet filmu o którym się zazwyczaj wypowiadasz.
Riposty o ćpaniu po raz setny potwierdzają tylko, że to Ty masz problemy z tym uzależnieniem, nie ja.
Zawsze czekam na coś merytorycznego w odpowiedzi, ale rzadko od Ciebie dostaję. POSTARAJ SIĘ LEPIEJ.
Piti, zapomniałeś jak byłeś "przedmiotem" polowania na czarownice przez tych samych ludzi jakieś 2-3 lata temu? Zapomniałeś o całej tej świętej inkwizycji, której padłeś ofiarą? O psach gończych, które ścigały cię po lesie w nocy?
Jakoś uniknąłeś stosu, bo poddałeś się, płacząc w błocie, na kolanach.
I to oto sam stałeś się inkwizytorem?
Umrę tylko z mieczem w dłoni, na polu walki.
A jak zobaczę, że to pola elizejskie, to znaczy, że jestem w domu.
STRENTGTH and HONOR
Nie wiem co bierzesz, ale widać, że całkowicie wyżarło ci to mózg, bo ciągle bredzisz. Widać, że masz problemy z głową, bo cierpisz na jakieś urojenia.
(11-01-2025, 23:32)Gieferg napisał(a): Nie wiem czy takowe w ogóle były tu kiedykolwiek praktykowane.
Chyba było. Kojarzę użytkownika który założył temat "Kolekcjonowanie" i próbował nam wmówić, że się uzależniliśmy od zbierania płyt jak hazardziści od grania w kasynie. Teraz jego posty są podpisane "Użytkownik usunięty".
Był jeszcze użytkownik "marvel-cośtam" który co chwila zakładał jednopostowy temat o czymkolwiek. Dostał bana na pewno i potem się ulotnił.