Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › O stronie i forum
1 2 Dalej »

Sugestie odnośnie forum

Strony (126): « Wstecz 1 ... 67 68 69 70 71 ... 126 Dalej »

Opcje tematu
Sugestie odnośnie forum
Offline Itachi
Użytkownik
Liczba postów: 53
Reputacja: 11

28-07-2018, 22:49
Hmmm, nie rozumiem skąd te prośby o wyłączenie tematów komiksowych w opcji nieprzeczytane wątki... Obecnie tych postów jest jak na lekarstwo, a odnoszę wrażenia jakby było ich dziesiątki... W czym one Wam przeszkadzają, przecież wystarczy otworzyć w oknach przeglądarki te, które was interesuję i po problemie. Czy to Was jakoś irytuje, że wątek komiksowy powolutku się rozwija? Obawiacie się jakiejś inwazji? Jedno forum, jedna grupa oddanych pasji ludzi, a tu jakiś depresyjny nastrój...

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

28-07-2018, 23:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2018, 23:54 przez Gieferg.)
Nie każdego komiksy interesują, a jak kogoś nie interesują, to woli nie musieć tracić czasu na przebieranie w tematach, gdzie część jest dla niego nieistotna, skoro jest możliwość by tego uniknąć. Nie widzę w tym nic dziwnego.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,282
Reputacja: 149

29-07-2018, 00:35
(28-07-2018, 22:06)Marioo napisał(a):  Również przyłączam się do prośby o wyłączenie działu z komiksami.

Same here.

Odpowiedz
Offline kliw
The Night Is Dark And Full Of Terrors
Liczba postów: 179
Reputacja: 19

29-07-2018, 07:07
(28-07-2018, 22:06)Marioo napisał(a):  Również przyłączam się do prośby o wyłączenie działu z komiksami.

Też proszę jak wyżej.

Odpowiedz
Offline matwiko
Liczba postów: 812
Reputacja: 68

29-07-2018, 08:36
Nie mam nic przeciwko komiksom, w wolnym czasie z chęcią poczytam te wątki ale na tę chwilę również proszę o wyłączenie powiadamiania Wink

moja kolekcja na filmwebie
mój kanał Kino i Dokument na Youtube
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

29-07-2018, 09:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2018, 09:10 przez Gieferg.)
O ile mi wiadomo to jest tak, że albo widzisz dział i dostajesz powiadomienia, albo działu w ogóle nie widzisz i powiadomień nie dostajesz. W tym drugim wypadku możesz go sobie najwyżej poczytać będąc wylogowany.

Odpowiedz
Offline Itachi
Użytkownik
Liczba postów: 53
Reputacja: 11

29-07-2018, 09:51
Na Gildii czasami po powrocie z pracy w opcjach nieprzeczytane wątki, było po czterdzieści tematów. Ok, rozumiem taki przyrost postów na Filmożercach może powodować Waszą konsternację, z dnia na dzień trzeba przekopywać się przez większą ilość rzeczy. Na stan obecny jednak nie rozumiem Waszego zachowania i uważam je za lekko nieeleganckie. Rejestruje się grupa kilkunastu nowych osób, większość z nich dopiero rozgląda się po forum nic nie pisząc, a Wy już wysyłacie prośby aby nie mieć dostępu do działu z komiksami. Serio?

Ja jako nowy użytkownik wszedłem na tematy filmowe, i zwłaszcza z miłą chęcią obejrzałem kilka kolekcji dvd czy blu-ray. I nawet przez sekundę nie pomyślałem, żeby jakoś odseparować się od tych wątków, fora na jakich bywałem zazwyczaj składały się z większej liczby składowych: komiksy, planszówki, filmy, seriale i reszta. Nikt nie prosił o blokowanie jakiś postów.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

29-07-2018, 10:09
(29-07-2018, 09:51)Itachi napisał(a):  Ja jako nowy użytkownik wszedłem na tematy filmowe, i zwłaszcza z miłą chęcią obejrzałem kilka kolekcji dvd czy blu-ray. I nawet przez sekundę nie pomyślałem, żeby jakoś odseparować się od tych wątków, fora na jakich bywałem zazwyczaj składały się z większej liczby składowych: komiksy, planszówki, filmy, seriale i reszta. Nikt nie prosił o blokowanie jakiś postów.
Filmy oglądają wszyscy? Nie słyszałem o ludziach nie oglądających, więc może jakieś plemię w Afryce, gdzie nie ma prądu. Natomiast czy możesz to samo powiedzieć o ludziach czytających komiksy? Ja osobiście mam może 2-3% takich znajomych, reszta nie jest kompletnie tym tematem zainteresowana.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,546
Reputacja: 713

29-07-2018, 10:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2018, 10:24 przez misfit.)
Od samego początku to forum było przystanią dla bądź co bądź nielicznej garstki "wariatów", którzy kupują filmy/seriale (później doszła jeszcze muzyka filmowa) na nośnikach fizycznych. Nagle, bez pytania o zdanie dotychczasowych użytkowników tego forum, okazuje się, że jesteśmy/staniemy się mniejszością we własnym podwórku.
Więc chyba nietrudno zrozumieć, że jest to problemem dla kogoś, kogo kompletnie nie interesuje dział komiksów i klikając w przycisk "nowe posty" już teraz większość dotyczy działu komiksów, a jak rozumiem to jest dopiero przedsmak tego co ma nadejść po zamknięciu forum Gildii.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray

29-07-2018, 10:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2018, 10:47 przez Gieferg.)
Cytat:Rejestruje się grupa kilkunastu nowych osób, większość z nich dopiero rozgląda się po forum nic nie pisząc, a Wy już wysyłacie prośby aby nie mieć dostępu do działu z komiksami. Serio?
Serio.
Przy czym ja tego jeszcze nie zrobiłem i na razie nie planuję.
I nie wiem z czym masz problem - jak kogoś coś nie interesuje i jest mozliwość, by tego nie widział, to co cię to właściwie obchodzi?

Cytat:a jako nowy użytkownik wszedłem na tematy filmowe, i zwłaszcza z miłą chęcią obejrzałem kilka kolekcji dvd czy blu-ray. I nawet przez sekundę nie pomyślałem, żeby jakoś odseparować się od tych wątków
Więc widocznie interesują cię na tyle, żeby do nich zaglądać.

Z ciekawości, nie da się tego zorganizować tak, żeby pod główną były podpięte dwa osobne fora? Osobny odnośnik dla forum filmo- i komiksożerców? Załatwiłoby to sporo problemów zlikwidowało wszelkie zgrzyty i sprawiło, że nikt by nie musiał byc bombardowany treściami, które go nie obchodzą, ani czytać narzekań innych w tej sprawie. Nie mowię tego ze względu na siebie, ja tam przeżyję Wink

Odpowiedz
Strony (126): « Wstecz 1 ... 67 68 69 70 71 ... 126 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku