03-04-2019, 05:49
Kolekcja nadal zapiera dech w piersiach. Trzymam za siebie kciuki, że kiedyś to uda mi się dokonać podobnego kącika
|
Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne
|
|
03-04-2019, 05:49
Kolekcja nadal zapiera dech w piersiach. Trzymam za siebie kciuki, że kiedyś to uda mi się dokonać podobnego kącika
03-04-2019, 08:05
![]() Jakoś umknął mi twój temat. To chyba najobszerniejsza, najbardziej imponująca kolekcja filmowa tego forum! Czapki z głów. Super wyglądają pełne szafki dopasowane do ścian pomieszczenia i nawet to, że część filmów stoi na podłodze, ma swój urok. Mimo setek (tysięcy?) pudełek, wcale nie czuć tłoku, jak u Mefisto. + plakaciki klasyków na ścianie. No ekstra, co tu więcej pisać.
03-04-2019, 08:24
Szczepan wygrałeś konkurs na zboczeńca roku . Tutaj nikt Ci nie dorówna z ilością. Jeśli to kiedykolwiek raz obejrzysz to wyślemy kwiaty, a jak zrobisz powtórkę to wieniec. Nawet miejsce dla Linka znalazłeś, a kolekcje gier Zeldy też masz?
Ło Panie, wejrzyj na ten przybytek rozpusty To nie jest pokój, to jest Skarbiec. Jak u McKwacza
03-04-2019, 10:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2019, 10:11 przez Szczepan600.)
Oczywiście dziękuje za miłe słowa i każdemu życzę takiego kącika (kto o takim marzy rzecz jasna). Marioo-> To seria piw z browaru Raduga. Każda ich etykieta i nazwa nawiązuje do starego kina. Jest ich znacznie więcej, ale metropolis i zakazana planeta mi się wyjątkowo podobały i oszczędziłem je w pijackim szale :-) Juby-> Nie zachwalaj za mocno, bo zaraz wpadnie jakiś sympatyczny kolega i będzie pisał „oho widzę ktoś lubi robić sobie śmietnik na półkach” ;-) A serio, widziałem, że sam masz bardzo fajne zbiory (jestem cichym obserwatorem od tych 3 lat) i serio podziwiam twoją kolekcje i kilku kolegów (Mefisto moim drogowskazem). A fakt, pudła są na ziemi, a kilka też w plastikowych pojemnikach poza pokojem. To mroczne odbicie kolekcji. Niestety. I tak, to już tysiące pudeł. Samych BD jest 1250, a DVD już przekracza 5K tytułów. Na zdjęciu jest jednak tego lwia cześć i naprawdę trudno znaleźć super bezwartościowy tytuł. A przynajmniej ja tak uważam. Może niedługo zrobię kolejne regały pod właśnie resztę filmów i kolekcje VHS. Wolf-> No jestem zboczurem, co poradzę ;-) A kolekcji Zeldy może nie mam, ale kilka tytułów plus cyfrowe kopie na 3ds już tak i sporo z tego przeszedłem. Bardzo sobie cenię serię. Nowa odsłona to mistrzostwo świata (serio, chyba nawet dualogia z N64 ustępuje) i switch pali się w rękach.
03-04-2019, 10:09
(03-04-2019, 10:01)Szczepan600 napisał(a): Bardzo sobie cenię serię. Nowa odsłona to mistrzostwo świata (serio, chyba nawet dualogia z N64 ustępuje) i switch pali się w rękach.Ja też, ale czasu nie mam za dużo by to przechodzić. Gra jest czasochłonna. W nowej odsłonie brakuje mi wersji na samego Switch. Przez to , że wydali to na Wii U to niestety osłabiło cały power. Świat za bardzo świeci pustkami i musiał być gorzej zrobiony przez to, że wyszło na Wii U
03-04-2019, 10:43
Szczepan czy te autografy sam zdobyles, czy juz takie edycję kupiłeś? Jeżeli sie nie mylę widzę podpis Kaufmana na Toxic Avenger i na Fear and loating in las vegas - to Terryego podpis czy ktos inny?
03-04-2019, 11:00
Autografy zdobywam tylko na dwa sposoby. 1. Odobiście 2. Przez zaufanych ludzi (grono bliskich znajomych, kinomanów). Osobiście preferuje pierwszy, ale wiadomo nie mogę być na każdym festiwalu czy wydarzeniu :-( Kaufman z ostatniego SplatFestu, Terry z Nowych Horyzontów :-) |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |