23-01-2016, 16:44
Ee, tam, jakbyś był to nie byłoby tam pośrodku tego Panasonica i Samsungów.
|
Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne
|
|
23-01-2016, 16:44
Ee, tam, jakbyś był to nie byłoby tam pośrodku tego Panasonica i Samsungów.
23-01-2016, 16:49
Akurat chodziło mi o platformy do grania :-D. A tak na marginesie... Gief, jest jakiś sposób by w postach zmniejszyć wszystkie fotki/obrazki. Ja sam nie ogarniam wszystkich opcji forum, a chętnie pozmniejszałbym te wizualizacje kolekcjonerek.
23-01-2016, 16:58
Cytat:Akurat chodziło mi o platformy do grania :-D. Wiem, ale na tej focie bardziej się rzucają w oczy inne marki ![]() Cytat:A tak na marginesie... Gief, jest jakiś sposób by Nie wiem, nie znam się. Możesz wkleić link zamiast fotki.
23-01-2016, 17:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2016, 17:39 przez czarodziejmarx.)
Forum działa na MyBB. Wg oficjalnej strony kod MyCode obsługuje taga do obrazka z ustalonymi rozmiarami. http://docs.mybb.com/1.6/MyCode/ MyBB Documentation napisał(a):SyntaxResults Edit: Jednak nie działa :/
23-01-2016, 18:30
heh, nie ma to jak zgarnąć autograf na fotce nagiego Keitela szkoda, że nie sam aktor, no ale i tak coś - dobry up
23-01-2016, 18:49
Ja akurat poluje na reżyserów :-D (ale akurat takim aktorem bym nie pogardził), i tak to była moja wymarzona okładka do podpisu (to VHS). Dzięki oczywiście.
23-01-2016, 19:54
Fajny Up. Tyle gier. Kiedy ty to wszystko przejdziesz. ![]() Jak zdobywasz autografy?
23-01-2016, 19:59
Cieszę się, że po długiej przerwie Twoje update'y powracają. Naprawdę jeden z fajniejszych UP-ów jakie widziałem na tym forum, a na te nowe gry to chyba będziesz musiał poświęcić sporo czasu
23-01-2016, 20:10
Zazdroszczę ci że masz czas na gry, ostatnio też przystopowałem z kolekcją filmową i pakuje większą ilość kasy w komiksy (w sumie nie pogardziłbym jakimś twoim upem właśnie z tej dziedziny). Kurcze teraz zdałem sobie sprawę, jak bardzo w tyle jestem z grami, z powodu braku czasu nie mogę nacieszyć się odpowiednio chociażby 3 częścią Wiedźmina (ostatnio zabijałem gryfa). Jak Ty to robisz, że znajdujesz czas?
23-01-2016, 20:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2016, 20:24 przez Szczepan600.)
Czas znajduję kosztem innych rzeczy :-D. Najczęściej Snu. Więc koledzy... nie jest różowo ;-). Do tego nie przechodzę wszystkiego od reki. To trochę trwa. Niektóre tytuły przechodziłem na wcześniejszej generacji i np. takie DMC jest na PS4 z powodu poparcia dla marki, chęci posiadania i zgromadzenia w kolekcji. Tej kopi nie przeszedłem zatem (ale znam grę dość dobrze bo ukończyłem dwukrotnie z pożyczonej kopii na X360). Do tego jak zawsze luźna praca i studia, na które nigdy się nie staram :-D. I tak sporo tytułów już ukończyłem... a Wieśka nie ruszyłem bardziej niż 10% :-D (bo powtarzam cz.1, 2 i książki ;-)). A co do PS2... z pełnym uznaniem hańby przyznam, że gdy byłem młody przeszedłem większość na piratach. Teraz po prostu odkupuję co uważam za wartościowe. Nie naprawi to krzywd, ale zawsze coś. Meaner... Zazwyczaj sam gdy jadę na jakiś festiwal (na LLF np. Kolski fajnie mi podpisał kilka filmów). Czasami kogoś poproszę (ale nie zawsze wyjdzie... kolega nie zdobył mi ostatnio Gaspara Noe :-D). Tak więc różnie. Teraz np. spotykam sporo ciekawych ludzi rodzimej branży na kursach, na które chadzam itp. Więc już na dniach sygnatura od Koszałki :-). A co do Komiksów. Zrobię UP jak będę na swoich rodzinnych włościach. Tam leży lwia część kolekcji. Jednakże zaznaczam, w takich UPach po czasie pewnie o czymś zapomnę lub coś zdubluję z jakimś starym upem. Jednakże, wierzę, że nikomu to nie przeszkadza zbytnio. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |