Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze

Strony (131): « Wstecz 1 ... 125 126 127 128 129 ... 131 Dalej »

Opcje tematu
Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze
Offline paniron
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 1,131
Reputacja: 103

#1,261
30-04-2026, 09:58
(30-04-2026, 09:54)Piotrek P napisał(a):  Owszem, wrzucałem nawet w niedzielę info o nadchodzącej promocji w wątku z kodami rabatowymi: klik Wink

Bylem pewny, ze gdzie to na forum widzialem ;-)
Szkoda tylko, ze aktualnie nawet przy tym 10 euro off, szalu nie ma...
Myslalem o nowym Predatorze + Raporce mniejszosci ale poczekam, jak sie pojawia w 2 za 25, albo czyms podobnym

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,585
Reputacja: 245

#1,262
30-04-2026, 13:45
(26-04-2026, 17:17)Piotrek P napisał(a):  Osoby, które mają Prime'a na francuskim Amazonie będą mogły przy tej samej kwocie zakupów dostać 15€ zniżki z kodem PRIME15 (ale jeśli dobrze kojarzę od jakiegoś czasu nie można już tak prosto aktywować darmowego Prime'a na zagranicznych oddziałach m.in. bez adresu w danym kraju).

Nie miałem żadnego problemu z uruchomieniem Prime'a.
Nie musiałem nic kombinować z adresem, jedynie potwierdzić kartę z której, później miałaby być pobierana kasa za kolejne miesiące gdybym nie zrezygnował po okresie próbnym.
Przy zamówieniu z kodem PRIME15 również nie było problemu z powodu adresu wysyłki do PL.

Odpowiedz
Offline Piotrek P
Użytkownik
Liczba postów: 205
Reputacja: 52

#1,263
30-04-2026, 14:25
Dzięki za info odnośnie Prime'a, ja sam jeszcze też nie składałem zamówienia, więc będzie można spróbować załapać się na wyższą zniżkę Wink
Jestem prawie pewien (ale głowy nie dam), że z Prime'm w jakimś innym kraju był problem bez odpowiedniego adresu (może to były Włochy?), ale dobrze wiedzieć, że Francuzi nie robią problemów.

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,300
Reputacja: 287

#1,264
18-05-2026, 13:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2026, 13:17 przez Mierzwiak.)
(18-05-2026, 08:35)lovelybones napisał(a):  Po co przestrzegam żeby ktoś przypadkiem nie kupił wydania tylko z językiem francuskim? Pomyśl intensywnie, może coś wywniskujesz.
Nikogo przed niczym nie ostrzegłeś, zapytałeś jedną osobę czy zna francuski. Jeśli chcesz kogoś faktycznie ostrzec przed brakiem przynajmniej angielskich napisów to możesz, jak cywilizowany i myślący intensywnie człowiek, zacytować daną promocję i napisać np. "Pamiętajcie, że w wydaniu nie ma angielskich napisów." Natomiast jeśli prowadzisz rekrutację na stanowisko gdzie wymagana jest znajomość francuskiego to szukaj na LinkedIn.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline kulcikriu
Posting Freak
Liczba postów: 1,034
Reputacja: 61

#1,265
18-05-2026, 14:01
(18-05-2026, 13:17)Mierzwiak napisał(a):  Nikogo przed niczym nie ostrzegłeś, zapytałeś jedną osobę czy zna francuski. Jeśli chcesz kogoś faktycznie ostrzec przed brakiem przynajmniej angielskich napisów to możesz, jak cywilizowany i myślący intensywnie człowiek, zacytować daną promocję i napisać np. "Pamiętajcie, że w wydaniu nie ma angielskich napisów." Natomiast jeśli prowadzisz rekrutację na stanowisko gdzie wymagana jest znajomość francuskiego to szukaj na LinkedIn.
Big Grin

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,585
Reputacja: 245

#1,266
27-06-2026, 20:46
(27-06-2026, 20:18)marioking napisał(a):  gdzies jakaś okazja... rozumiem ze na rynku brytyjskim że średnia 15k pln/msc moze ktoś sie połaszczyć... ale przejrzałem kilka stron i regualne ceny amazon EU któregolwiek regionu bez "promocji" widze niższe ceny...
Skoro wiesz, że 3 za 50 £ to dla Ciebie nie jest żadna okazja, wystarczy jej nie sprawdzać, zamiast zaśmiecać wątek zbędnymi komentarzami. Jak sam piszesz nie każdy lubi dostawać powiadomienie, wchodzić w temat i zamiast informacji o promocji zobaczyć komentarz, że komuś się nie spodobała ta wstawiona przez inną osobę bo nic dla niego tam nie ma.
Są osoby, które mogą mieć inne kryteria wyboru wydania do kolekcji, np. chcą mieć okładkę w języku angielskim zamiast niemieckim/włoskim/francuskim/hiszpańskim lub chcą mieć wydanie akurat z UK ponieważ w innym krajach są różnice w obrazie (przykład z obecnej promocji "Piąty element"). Zakładam, że mogą być również wydania takie gdzie dołączone BD będzie miało PL w przeciwieństwie do innych krajów lub dodatkową płytę z dodatkami czy też inną wersją filmu (rozszerzona wersja "Marsjanin" na UHD jeżeli dobrze kojarzę nie w każdym kraju jest dostępna). Dodatkowo pojawiają się filmy, które na chwilę obecną w 4K obecne są tylko w UK (przykład z obecnej promocji "Dworzec nadziei").

Odpowiedz
Offline Altair
Stały bywalec
Liczba postów: 338
Reputacja: 17

#1,267
01-07-2026, 11:29
(01-07-2026, 10:39)Mefisto napisał(a):  Hiszpania: 3 za 2 - czekam na opinię prezesa, czy jest to promocja, czy jednak powinienem spierdalać Big Grin

Spokojnie Big Grin
[Obrazek: l_200445030885b64zawsze_mialem_leb_do.jpg]

Odpowiedz
Offline Piotrek P
Użytkownik
Liczba postów: 205
Reputacja: 52

#1,268
07-07-2026, 14:49
(07-07-2026, 13:26)slavekg napisał(a):  Tak niskie ceny, że aż podejrzane...
Ktoś z forumowiczów robił tam już zakupy?

Ja, dzisiaj Big Grin Zapłaciłem kartą przez PayPala, więc w razie gdyby to był scam czuję się stosunkowo bezpiecznie - dam znać, czy dojdzie  Wink
Szczerze mówiąc bardziej zastanawiałem się nad tym, czy te ceny to czasem nie pomyłka, ale to w sumie promocja (i dodatkowo są tytuły, które stały się już niedostępne), plus dokopałem się też do wpisu na Reddicie sprzed 7 miesięcy, że ktoś tam kupił trylogię Ojca Chrzestnego 4K za 15€, więc w sumie wszystko jest możliwe Big Grin

(07-07-2026, 14:03)fire_caves napisał(a):  No, niby to sklep dawnego Koch Media:
Fan Factory is a registered trademark of PLAION Srl , a company subject to the management and coordination of PLAION GmbH. PLAION Pictures GmbH , finally, receives payments and issues invoices for all purchases made on this site by private individuals or companies.
Tak, też widziałem, że ktoś o tym wspominał i potwierdzam, że przy płatności z Paypala jako sprzedawca widnieje PLAION PICTURES GmbH z mailem shop@plaionpictures.com

Odpowiedz
Offline Grievous
Użytkownik
Liczba postów: 128
Reputacja: 12

#1,269
07-07-2026, 21:38
Szarpnąłem się na "Ojca Chrzestnego" Trylogię kolekcjonerkę, "Rzymskie Wakacje", "Star Trek" Abramsa w steelbooku i "Pierwszego Człowieka". Razem z kodem za newsletter 40,95 €. Niby darmowa wysyłka od 49€, ale jak dodałem za 50€+ to nie naliczyło, więc to tylko we Włoszech pewnie.

Zobaczymy czy dojdzie.

Odpowiedz
Offline fire_caves
Settling in
Liczba postów: 1,720
Reputacja: 127

#1,270
08-07-2026, 20:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2026, 20:01 przez fire_caves.)
(07-07-2026, 21:38)Grievous napisał(a):  jak dodałem za 50€+ to nie naliczyło, więc to tylko we Włoszech pewnie.
U mnie było tak samo. Na wszelki wypadek płaciłem przez Amazon, żeby nie podawać żadnych danych karty.

Moje zamówienie: Rodzina Addamsów 2, 48 godzin, Kolejne 48 godzin i limitka Belle. Reszta to BD - steel Piramida strachu, Star Treki 1 sezon Lower Decks, 1 i 2 sezon Picarda (w tej cenie nie było mi szkoda).

Odpowiedz
Strony (131): « Wstecz 1 ... 125 126 127 128 129 ... 131 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku