Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze

Strony (124): « Wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 ... 124 Dalej »

Opcje tematu
Zagraniczne sklepy internetowe - komentarze
Offline truvneeck
Użytkownik
Liczba postów: 249
Reputacja: 12

18-03-2020, 18:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2020, 19:18 przez truvneeck. Powód edycji: poczta pociera - a to dobre ;) )
(18-03-2020, 14:16)Kirek napisał(a):  Drugie "ale" to czy jest szansa aby filmy dotarły do PL skoro są takie ograniczenia w kursach samolotów. Ja obecnie czekam na dwie przesyłki. Pierwsza wysłana 27 lutego i druga 4 marca.

Nie no, jasne, że trzeba się teraz liczyć z wydłużonym czasem dostawy. To oczywiste, nawet przesyłki z Europy będą "wisieć" przez jakiś czas, ale nie wysuwałbym na razie wniosku, że może nie dojść wcale. Nie spieszy się Wink w razie czego będę informował, czy były problemy (i jak długo trzeba było czekać). Wielokrotnie powtarzałem, że australijska poczta dociera do mnie we wzorowym tempie i formie, więc jestem optymistą. A Twoja przesyłka sprzed 2 tygodni tak naprawdę powinna być już w Polsce i dotrzeć normalnie, z tą drugą pewnie przyjdzie poczekać dłużej.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline robsonm1978
Stały bywalec
Liczba postów: 382
Reputacja: 6

18-03-2020, 18:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2020, 19:00 przez Mateusz. Powód edycji: Dodanie cytatu )
(18-03-2020, 13:13)truvneeck napisał(a):  JB HI-FI 3 w cenie 2 na wszystko.

Z Revolutem(!) przy dzisiejszym kursie AUD, 3 filmy UHD (2 za 24.99, 1 za 0) z przesyłką wychodzą po 50zł z groszami za sztukę.
(P.S. Może się jeszcze okazać, że w piątek wpadnie -20%, bo dawno nie było Wink )

Tylko jedno "ale" nie wszystkie tytuły chcą wskoczyć w jedną przesyłkę, w różnych konfiguracjach nie przechodzą niektóre tytuły i strona twierdzi, że nie mogą być wysłane razem (być może jakieś ograniczenie z przesyłaniem stuffu między magazynami, albo co.)

Jest coś z tych filmów pl wersja?

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

18-03-2020, 19:01
http://filmozercy.com/filmoskop/editions?countries%5B%5D=16&polish_versions%5B%5D=2&polish_versions%5B%5D=3&polish_versions%5B%5D=4&sortby=added_desc&release_date_from=&release_date_to=&polish=empty&search=

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

18-03-2020, 19:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2020, 19:13 przez Glaeken.)
Wbrew pozorom pezesyłki z zagranicy docierają szybciej niż zazwyczaj. Zamówiłem filmy z włoskiego i francuskiwego amazonu i obie już mam u siebie mimo iż spodziewałem się wydłużonego czasu oczekiwania.

Wydaje mi się, że kurierzy pracują nieco szybciej bo nie ma takiego ruchu na drogach + część ludzi boi się cokolwiek kupować poza granicami kraju więc imho to idealny moment na składanie zamówień.

Wysłane z Samsung Galaxy S8+ przy użyciu Tapatalka

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline truvneeck
Użytkownik
Liczba postów: 249
Reputacja: 12

18-03-2020, 19:29
(05-06-2019, 15:37)truvneeck napisał(a):  Wydaje mi się, że kurierzy pracują nieco szybciej bo nie ma takiego ruchu na drogach + część ludzi boi się cokolwiek kupować poza granicami kraju więc imho to idealny moment na składanie zamówień.

Miałem podobnie z zamówieniem z Hiszpanii, dotarło zadziwiająco szybko. Ale mam inną teorię- żeby ograniczyć spedycję z jednego końca Europy na drugi, wysyłają zamówienia z magazynu bliższego celowi, więc zamiast z Włoch przesyłka wychodzi na przykład z Niemiec i omija pośredników po drodze. Ale tylko tak sobie gdybam.

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

19-03-2020, 06:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2020, 06:21 przez Pablo0909.)
Dotarł do mnie przedwczoraj z angielskiego amazonu "The Hunt for Red October" w steelbooku. Zdziwiony byłem już po otrzymaniu info o wysyłce, bo film był wysłany przez ichniejszą pocztę(!). Śledzenie tylko do momentu, gdy przesyłka opuściła Rochester, dalej, nie wiadomo co się z nią działo. Na opakowaniu wgniecenia Undecided Zareklamowałem od razu i wysłali ponownie tym razem już normalnie czyli przez DHL. Jednak wczoraj zamówiłem u nich kolejnego steelbooka i również został wysłany pocztą Confused Mam obawy, że ten steelbook również będzie uszkodzony. Wie ktoś o co chodzi? Dlaczego nie wysyłają kurierem tylko pocztą?

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

19-03-2020, 06:26
Może kupiłeś w sklepie zewnętrznym za posrednictwem Amazonu a nie bezposrednio w Amazonie?

Wysłane z Samsung Galaxy S8+ przy użyciu Tapatalka

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec

19-03-2020, 07:15
Nie, nie, bezpośrednio z Amazon. Pierwszy, uszkodzony i wysłany steelbook przez pocztę, wysłali ponownie ale już kurierem. kolejny zamówiony, ponownie wysłali pocztą.

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec

22-03-2020, 13:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2020, 13:10 przez Pablo0909.)
Chciałoby się komuś sprawdzić, jak przebiega proces zamawiania na amerykańskim amazonie? U mnie na 2 przeglądarkach, po wrzuceniu filmu do koszyka i przejściu do fazy potwierdzenia adresu, wyskakuje komunikat, że pod ten adres (do Polski) nie mogą wysłać. Czyżby wstrzymali wysyłanie do UE? Trochę niespodziewanie, bo jeszcze w piątek dotarła do mnie przesyłka właśnie z USA.

Odpowiedz
Offline Plicha
Użytkownik
Liczba postów: 122
Reputacja: 3

22-03-2020, 13:29
Sprawdziłem, potwierdzam, nie da się zamówić poprzez Amazon do Polski. Inni sprzedawcy z Amazonu wysyłają, więc ewidentnie jest blokada.

Odpowiedz
Strony (124): « Wstecz 1 ... 31 32 33 34 35 ... 124 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   eldian, gumbas, 2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku