27-06-2018, 15:41
(27-06-2018, 14:08)Gieferg napisał(a): Daras - jak ktoś prezentuje wnioski z "wnikliwej analizy" takie jak:
Cytat:5. Obraz dvd w trakcie powiększania natychmiast traci na jakości.
To jedyny komentarz jaki się nasuwa brzmi: No shit, Sherlock.
(...)
Wiesz, ja po prostu nie kumam takich osób jak Ty. Szczęśliwie na co dzień funkcjonuję pośród bardziej pozytywnych ludzi. Dzięki Ci Panie!
Czy w realu również masz problem z serotoniną?
(...)
Jeśli chodzi o zmniejszony poziom serotoniny, wpływa on też na naszą większą impulsywność, a wręcz – agresję. Dlatego mówi się, że niektórzy ludzie robią się na starość złośliwi i agresywni. Proszę zwrócić uwagę, kto tak agresywnie bronił krzyża smoleńskiego w Warszawie? Stare baby i dziadki. To ten sam typ złośliwych starców, którzy wejdą do tramwaju i będą przeganiać z miejsc siedzących młodszych ludzi, mimo że dwa metry dalej mają wolne miejsca.
„Bez ograniczeń – jak rządzi nami mózg”. Jerzy Vetulani, Warszawa 2015.
Kiedyś przeczytałem kilka komentarzy na Twój temat. Mylnie sądziłem, że były one na wyrost...
http://forum.filmozercy.com/watek-cenzura-na-forum
Może umówmy się następująco. Ja nie będę zwracał uwagi na Ciebie, a Ty na mnie. Nawet gotów jestem nie czytać Twoich postów.
Hmm, nie jestem pewny, ale chyba już podjąłem decyzję…
P.S.
Kilka słów do innych forumowiczów. Oczywiście nigdzie nie napisałem o analizie WNIKLIWEJ, ani „WNIKLIWEJ”. Porównania BD vs DVD zrobiłem na swój własny użytek. Ciekawiło mnie kilka spraw. To skutkowało sporządzeniem wielostronicowych notatek. Pomyślałem, że określone spostrzeżenia mogą komuś pomóc w podjęciu decyzji zakupowej. Z tego powodu wyizolowałem parę zdań i zamieściłem je na forum w postaci (jedynych) sześciu punktów.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.