04-11-2023, 21:00
(04-11-2023, 20:10)fire_caves napisał(a): Panowie, temat winyli jest ciekawy i zasługuje na osobny wątek. Może byście się tam przenieśli?
(04-11-2023, 20:44)sebas napisał(a): Jest już stosowny wątek:
https://forum.filmozercy.com/watek-vinyl-wydania-soundtrackow?page=5
Przepraszam, zaczęło się od Weroniki, skończyło się na Dirty Dancing - w sumie to już skończyliśmy wątek,
kolega nie życzy sobie moich rekomendacji
(04-11-2023, 19:38)thomasso hi-fi napisał(a): Za reedycje podziękuje i proszę nie proponuj mi
zgodnie z życzeniem nie będę już proponować żadnych reedycji staroci na vinylach.
Szkoda że się zamknąłeś w sobie i nie jesteś "open minded" na rozwój jaki mamy w branży winyli do muzyki filmowej.
- oboje pamiętamy lata 80 te, chciałem Tobie pokazać, że tego dobra związanego z vinylami jest więcej właśnie na przykładzie Dirty Dancing, bo głównie kolekcjonujesz muzykę filmową jako składanki Variuos artists a nie Score.
To wydanie, do którego chciałem ciebie przekonać zostało ogłoszone przez wszystkich krytyków jako best ever,
dlatego też jeszcze możesz kupić do 100 dolarów z frachtem na rynku wtórnym a first pressy Dirty Dancing można kupić już za 25 centów od sztuki. No i zawartość jest 2 razy większa, po prostu first press jest okrojony niemiłosiernie.
Ale zgodnie z Twoim życzeniem zamykamy temat
(04-11-2023, 19:38)thomasso hi-fi napisał(a): Kurcze jak Ty wszystko wiesz, nawet, że mam żonę, no nie mam Mam partnerkę
Szczęściarz