16-12-2022, 14:37
Nie wierzę że tak ma wyglądać obraz 4K, musi coś być u mnie skopany w tych trybach HDR. Dla kogo niby taki ciemny obraz ma być dla kretów? A z drugiej strony jednocześnie oślepiająca biel i efekty...
Te problemy w ciemnych cenach zauważyłem również w mumii drugiej części na początku filmu, ostatnio włączyłem też ligę zacka którą niedawno oglądałem jeszcze na starej plazmie i ciemno... dopiero włączenie tonowania poprawia sytuację.
Męczę się z tym tv mam nadzieję że się popisuje na tyle aby mógł go reklamować, mówię to poważnie.
Te problemy w ciemnych cenach zauważyłem również w mumii drugiej części na początku filmu, ostatnio włączyłem też ligę zacka którą niedawno oglądałem jeszcze na starej plazmie i ciemno... dopiero włączenie tonowania poprawia sytuację.
Męczę się z tym tv mam nadzieję że się popisuje na tyle aby mógł go reklamować, mówię to poważnie.

oczywiście foto nie oddaje tego jak to wygląda, taki to urok robienia zdjęć telefonem. Na razie wrzucam fragment ality w 1080p, fragment ze zdjęć to 1 klatka zaraz po tym jak alita zeskakuje z budynku i mamy ujęcie doktorka.