16-12-2022, 14:37
Nie wierzę że tak ma wyglądać obraz 4K, musi coś być u mnie skopany w tych trybach HDR. Dla kogo niby taki ciemny obraz ma być dla kretów? A z drugiej strony jednocześnie oślepiająca biel i efekty...
Te problemy w ciemnych cenach zauważyłem również w mumii drugiej części na początku filmu, ostatnio włączyłem też ligę zacka którą niedawno oglądałem jeszcze na starej plazmie i ciemno... dopiero włączenie tonowania poprawia sytuację.
Męczę się z tym tv mam nadzieję że się popisuje na tyle aby mógł go reklamować, mówię to poważnie.
Te problemy w ciemnych cenach zauważyłem również w mumii drugiej części na początku filmu, ostatnio włączyłem też ligę zacka którą niedawno oglądałem jeszcze na starej plazmie i ciemno... dopiero włączenie tonowania poprawia sytuację.
Męczę się z tym tv mam nadzieję że się popisuje na tyle aby mógł go reklamować, mówię to poważnie.
Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW

oczywiście foto nie oddaje tego jak to wygląda, taki to urok robienia zdjęć telefonem. Na razie wrzucam fragment ality w 1080p, fragment ze zdjęć to 1 klatka zaraz po tym jak alita zeskakuje z budynku i mamy ujęcie doktorka.