29-11-2014, 16:43
|
Inuki
|
|
30-11-2014, 21:11
Jedna z moich ulubionych kolekcji starego forum Anime, Star treki, End of Ewangelion i wiele innych ciekawych tytułów! No i już w końcu wiem kto jeszcze układa filmy alfabetycznie
01-12-2014, 10:59
(30-11-2014, 21:11)matwiko napisał(a): Jedna z moich ulubionych kolekcji starego forumNigdzie nie mogę się doszukać "End of Evangelion".... Niektórych tytułów nawet na powiększeniu nie jestem w stanie odczytać - Inuki, tłuszcza domaga się ostrzejszych zdjęć! Anime najpierw ![]() Co to jest pomiędzy Arjuną a Cyber City OEDO? Samurai Champloo to komplet? Kolekcja b. fajna (na tyle, ile mogę odczytać tytuły), na dodatek na tle tego, co na forum z reguły jest prezentowane ta jest dosyć niepowtarzalna. Dobrze ci, że masz tyle miejsca ma te masywne wydania serialu (Poirota, Drużyny A, itd.).
01-12-2014, 17:50
Dziękować za miłe słowa :-) Szczerze mówiąc miejsca wolnego w kolekcji już nie mam. Muszę kilku DVD się pozbyć, żeby je zwolnić, ale zwyczajnie mi szkoda niektórych wydań, a miejsca na nowy regał/półkę też nie mam ![]() OK, podładuję aparat i spróbuję lepsze fotki pstryknąć, ale nie wiem czy da radę ![]() Niektóre wydania (Bond, Alien, Indiana) mają folię, ale płytki można normalnie wyciągnąć. Jak nie trzeba folii zdejmować, żeby do płytek się dostać, to ją zostawiam - to takie moje nowe odchyły :-D Pomiędzy "Arjuną", a "Cyber City" jest "Blood: The Last Vampire", a "Samurai Champloo" to komplet - 4 płytki w BOXie. "Gladiator" to polskie wydanie od ś.p. TiMu
01-12-2014, 19:14
01-12-2014, 19:49
Co to za wydanie "Brudny Harry kolekcja"?
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. (01-12-2014, 19:49)Mateusz napisał(a): Co to za wydanie "Brudny Harry kolekcja"? Wszystkie 4 części w jednym pudle, każdą część można też było kupić oddzielnie; części 1-3 w wersji reżyserskiej. Jest to wydanie jeszcze z czasów Warnera i tylko z napisami, bo to z lektorem wyszło później. Kiedyś chciałem kupić wydanie Blu-ray, ale właśnie fakt, że na DVD ma Dir Cuty, a na Blu są kinówki powstrzymał mnie od tego. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

Anime, Star treki, End of Ewangelion i wiele innych ciekawych tytułów!
- Inuki, tłuszcza domaga się ostrzejszych zdjęć! Anime najpierw