21-09-2021, 13:52
Koronawirus
|
27-09-2021, 22:01
Bob Snake? Słyszałem, że nie żyjesz. ![]()
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
04-10-2021, 17:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2021, 17:00 przez Nie_zbieram_ale_lubie.)
Zdrowy rozsądek zaczyna gdzie nie gdzie wygrywać. Po dobitnych przykładach Izraela, Singapuru, czy Gibraltaru,, zaszczepionych na poziomie 70, 80 I 99%, okazujących słabą efektywność szczepionek wobec szczepu Delta (dla scczepu Miu jest jeszcze gorzej), niektóre kraje zaczynają zmieniać taktykę wobec wirusa, a nawet oficjalną narrację. https://youtu.be/_ItkYhFiGBI . A we Włoszech,od przyszłego miesiąca przymusowe certyfikaty covidowe, bez których nie ma prawa do pracy zarobkowej, bez względu, czy zatrudnionym jest się jest w sektorze państwowym, czy prywatnym.
Jak ten świat lubi wywracać życie dla wszystkich biedaków, dla garstki narażonych. W NL mafia zniosła wszystkie restrykcje, we Włoszech głupieją, bo rozmawiałem z kolegą (myślałem, że to fake, sam przyjął preparat, bo nie chciał stracić pracy, choć dawno grypę 2.0 przechorował) , we Francji podobnie, Polska lubi odgapiać najgłupsze rzeczy i najgorsze dla obywateli więc spodziewam się szamba pełną parą. Spróbuj gdzieś obecnie polecieć cena biletu + 100% ceny dla covidowego szaleństwa. Pełne keczupowanie w zależności od kraju - może być to słowo Misfit? Normalnie bym machnął na to wszystko ręką, ale rządzi nami niebezpieczna mafia, a druga szykuje się do przejęcia koryta. Więc do ich śmierci jesteśmy skazani na nich, a potem na ich rodzinki. Spodziewam się najgorszych dekad dla samej Polski i zalewu masowego imigrantami. Nie ma raczej szans by pojawiła się partia, która coś będzie dla nas robiła, bo nikt im na to nie pozwoli.
Ej, wytłumaczcie mi coś. ![]() 1. Na COVID umierają głównie starsze osoby z chorobami współistniejącymi. 2. W Polsce co najmniej jedną dawkę szczepionki otrzymało 72,8% osób w wieku 60-69, 86,5% osób w wieku 70-79 lat i 68% w wieku 80+. 3. Pomiędzy 24.09, a 01.10 wśród łącznej liczby zmarłych na COVID, zaszczepieni to 21,74% osób i Konfederacja uznaje to za fakt. Skoro więc w przeważającym stopniu umierają niezaszczepieni (78,26%), którzy pod względem liczebności stanowią zdecydowaną mniejszość w tzw. grupie ryzyka, to czy przypadkiem Konfederacja właśnie nie potwierdziła skuteczności szczepionki przeciw zgonom ? Co na to Socha i Braun ? ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |