Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Najnowsza generacja konsol

Strony (18): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 18 Dalej »

Opcje tematu
Najnowsza generacja konsol
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

11-06-2020, 23:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2020, 23:50 przez Glaeken.)
PS5 i akcesoria w pełnej krasie Smile

ciekaw jestem czy da się położyć konsolę w poziomie.

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,300
Reputacja: 287

12-06-2020, 00:18
Da się.

[Obrazek: e5DvXGn.jpg]

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek
Liczba postów: 926
Reputacja: 48

12-06-2020, 02:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2020, 02:29 przez Szczepan600.)
Bardzo ładny sprzęt i odważne decyzje. No spoko... ale poczekam na testy wydajności chłodzenia :-) (bo to był prawdopodobnie powód tak późnego pokazania sprzętu). No i stojąca konsola wyglada jednak ładniej.

Xbox to z kolei ładny minimalizm i oczywista wydajność w budowie. Dla mnie to ma urok.

I tak kupię obie, wiec nie będę decydował kto wygrał. Dla mnie to dwa inne podejścia, i każde spoko.

Odpowiedz
Offline pearlzfan
I am not AI
Liczba postów: 1,068
Reputacja: 81

12-06-2020, 03:54
Ja z kolei jestem rozczarowany i wyglądem konsoli (wolę prosty minimalistyczny design PS2/PS4), i grami. Jedyne dwie, które mnie zaciekawiły to Horizon 2 i RE4, ale to też nic nowego (w dodatku żadna z gier nie wygląda tak, jak demo na nowym Unreal Engine pokazane kilkanaście dni temu). Generalnie hype mi mocno opadł.

Jedynie DualSense trafił w mój gust.

Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820

Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
Odpowiedz
Offline Szczepan600
Misiaczek
Liczba postów: 926
Reputacja: 48

12-06-2020, 04:53
No gry to inny temat. O „wow” nie ma nowy.

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

12-06-2020, 08:56
Liczę na jakiś fajny bundelek ps5 z cyberpunkiem 2077 i the last of us 2. Ręka by mi nie zadrżała przy płaceniu Big Grin

Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka

Moje aukcje na OLX
Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,300
Reputacja: 287

12-06-2020, 09:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2020, 09:38 przez Mierzwiak.)
Konsola wygląda strasznie tanio i tandetnie, to nie jest design jakiego spodziewałbym się po takim sprzęcie w 2020 roku. Xbox ze swoją elegancką prostotą mnie zaskoczył i chociaż nie jest ładny w takim typowym sensie, to jest ciekawy, a na pewno w jakiś sposób odważny.

Sony pokazało tandetny, pseudodizajnerski router Smile, w dodatku mam alergię na urządzenia w bialej obudowie, to nie wygląda dobrze.

Sama konsola na ten moment mnie nie interesuje, gram bardzo mało, w TLoU2 zagram na PS4, żaden z nadchodzących tytułów nie kręci mnie na tyle, by specjalnie inwestować w nowy sprzęt i w sumie nie wiem co mogłoby to zmienić. GTA6? Formuła Rockstara już mi się znudziła (w RDR2 nie grałem i raczej nigdy nie zagram, choć jedynką byłem zachwycony) Wiedźmin 4? Poprzeczka w postaci W3 i dodatków wisi tak wysoko, że nie wiem czy byliby w stanie przebić sami siebie, zresztą tę grę uważam za wyczerpującą dla mnie konwencję otwartego świata, tak wielkie gry są już dla mnie chyba zbyt męczące i czasochłonne, choć ani jednej sekundy spędzonej na przygodach Geralta nie żałuję.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,048
Reputacja: 113

12-06-2020, 10:40
Dziś gry się dzielą na krótki singiel + multi guano z tysiącem dlc, albo dłuugi sandbox single z nudnym łażeniem i zbieractwem + dlc. Obie formy są takie byś szybko nie sprzedał. Zmieni się to przy następnej generacji jak znikną pudełka. Wróci krótki dobry single intensywny i wciągający. Bo i tak nie sprzedaż gry, więc gra nie będzie musiała być długa i nudna.

Odpowiedz
Offline malin1976
Użytkownik
Liczba postów: 219
Reputacja: 2

12-06-2020, 13:59
Jest edycja bez napędu a to może spowodować szybsze pozbycie się przeze mnie kolekcji filmów na blu ray . Przejście na pełną cyfrę : gry , filmy , muzyka ? Poważnie się nad tym zastanawiam . Nawet z lokalnej kablówki rezygnuję na rzecz apki canal+ oczywiście dla sportu .
Będzie w co grać w 2021 . Horizon , Spiderman , Ratchet , Gran Turismo , Demaon Souls - ogrywam jedną grę na miesiąc przeważnie a trochę tych zapowiedzi jest .
Sony 55XH9000 i Playstation 5 wjedzie na na chatę na gwiazdkę , najpóźniej w styczniu .

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,960
Reputacja: 92

13-06-2020, 11:09
(12-06-2020, 10:40)Wolfman napisał(a):  Dziś gry się dzielą na krótki singiel + multi guano z tysiącem dlc, albo dłuugi sandbox single z nudnym łażeniem i zbieractwem + dlc. Obie formy są takie byś szybko nie sprzedał. Zmieni się to przy następnej generacji jak znikną pudełka. Wróci krótki dobry single intensywny i wciągający. Bo i tak nie sprzedaż gry, więc gra nie będzie musiała być długa i nudna.
Nic się nie zmieni, bo teraz dla większości firm liczy się tylko zysk. Jak będzie tylko postać cyfrowa to jeszcze bardziej dokręcą śrubę, zrobią jakiś krótki single, a wszystko pozostałe, dlc, postacie itp. będzie za kasę.
Poza tym wersja cyfrowa, to nowa forma kontroli, tak jak zapowiadane przejście na pieniądz wirtualny, tzn. będziesz nam fikał, to Cię odłączymy.
A co do wyglądu konsoli, to dali taką wersję odpustową, w porównaniu do xboxa jest gorsza. Ale nie sam wygląd się liczy, trzeba będzie poczekać na gry, co będą mieli do zaoferowania.

Odpowiedz
Strony (18): « Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 18 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku