Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy › Reżyserzy
1 2 Dalej »

Peter Weir - dzieła wszystkie

Strony (10): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 Dalej »

Opcje tematu
Peter Weir - dzieła wszystkie
Offline Reacher
Stały bywalec
Liczba postów: 617
Reputacja: 52

18-02-2023, 16:50
To chyba nie przypadek, że najczęściej w kłótniach bierze udział ten sam osobnik. Nie ma chyba na tym forum nikogo bardziej sfrustrowanego o bardziej ciasnym umyśle niż nasz forumowy uciśniony wieszcz. Najwyraźniej nie radzi sobie z tym, że od jakiegoś czasu jest zakaz poruszania w dyskusjach pewnych tematów i od czasu do czasu musi obrzygać kogoś tą żółcią, która mu się ulewa.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,857
Reputacja: 85

18-02-2023, 16:56
@pred895
Skoro nie mogę na forum wyrazić swojej opinii, bo ktoś inny wie lepiej, a dyskutowanie z nim o czymkolwiek i krytykowanie go to zbrodnia, bo zaraz się obrazi i mnie doda do ignorowanych, to chyba nie dziwne że tak zareagowałem.
@Reacher
Następny zwolennik teorii spiskowych. Tak, po to zarejestrowałem się na forum, żeby wszystkich bez ustanku atakować. Bo nie mam co robić.

Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,593
Reputacja: 721

19-02-2023, 09:53
(18-02-2023, 16:32)piti198 napisał(a):  PS. Może dla odmiany pośmiejemy się z Twojego tłumaczenia odc Miami Vice?
Tak na szybko, odc Cool Runnin': "Podaliśmy ich numery chłopaką z zabójstw", "Definitywnie pistolety maszynowy.". Kup "se" słownik Panie doskonały.

Prośbę o napisy na PW miałem olać po całokształcie jaki prezentujesz na tym forum przez ostatnie lata, ale były święta, nowy rok i zmiękłem.
Tłumaczenie nie było moje, a o m.in. błędach ortograficznych uprzedzałem, mimo wszystko je chciałeś.

Wiadomość z PW:

[Obrazek: s7Nr3D5.png]

Twój ostatni post traktuję jako swoiste spóźnione "podziękowanie" za ich wysłanie - pokazuje to tylko tym wszystkim, którzy (jeszcze) nie mają cię na liście ignorowanych kim w rzeczywistości jesteś.

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

19-02-2023, 12:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2023, 12:24 przez piti198.)
(19-02-2023, 09:53)misfit napisał(a):  
(18-02-2023, 16:32)piti198 napisał(a):  PS. Może dla odmiany pośmiejemy się z Twojego tłumaczenia odc Miami Vice?
Tak na szybko, odc Cool Runnin': "Podaliśmy ich numery chłopaką z zabójstw", "Definitywnie pistolety maszynowy.". Kup "se" słownik Panie doskonały.

Prośbę o napisy na PW miałem olać po całokształcie jaki prezentujesz na tym forum przez ostatnie lata, ale były święta, nowy rok i zmiękłem.
Tłumaczenie nie było moje, a o m.in. błędach ortograficznych uprzedzałem, mimo wszystko je chciałeś.

Wiadomość z PW:

[Obrazek: s7Nr3D5.png]

Twój ostatni post traktuję jako swoiste spóźnione "podziękowanie" za ich wysłanie - pokazuje to tylko tym wszystkim, którzy (jeszcze) nie mają cię na liście ignorowanych kim w rzeczywistości jesteś.

Zapomniałeś dodać to co Ci odpisałem Panie Doskonały, że wystarczy mi 1 sezon, ale Ty dobrowolnie dałeś mi oba. Poza tym napisałem, że miałem już jakieś napisy z opensubtitles. I nie dorabiaj sobie tłumaczenia, że Cię święta do tego zmusiły, bo jeszcze bardziej się kompromitujesz.
A moja krytyka odnośnie tego tłumaczenia była odpowiedzią na Twoje szyderstwa odnośnie tego, że kupiłem Drive o 3 funty taniej od ceny wyjściowej. Bo mogłeś zakończyć dyskusję i przyjąć do wiadomości, że kupiłem za tyle ile uważałem, ale Ty wolałeś się wywyższać i być mądrzejszy od wszystkich, żeby Twoje było na wierzchu. Bo nie mogło dotrzeć do Ciebie, że śmiałem dyskutować z Tobą nt ceny wyjściowej Pikniku, bo Ty zawsze wiesz wszystko lepiej od innych i każdy ma Ci przyznać rację albo zamknąć gębę, bo jest nikim.

PS. Twoje zachowanie, tak jak i wielu innych, którzy popadli w samouwielbienie i mają klapki na oczach, zmusza mnie powoli do podjęcia decyzji, nad którą myślałem od jakiegoś czasu: wyprzedania większości kolekcji i powrotu do czasów, kiedy byłem tylko widzem na tym forum. Po co mam być częścią tej społeczności, jak nie da się i nie można z kimś podyskutować, przedstawić własną opinię, bo od razu jest się obiektem szyderstw i ironicznych docinków. Widać złamałem jakieś niepisane tabu, że z niektórymi osobami nie można rozmawiać, tylko trzeba przyjąć ich zdanie jako pewnik, absolut, bo oni są Bogami na tym forum i ośmielenie się wchodzenia w polemikę z nimi jest traktowane jako świętokradztwo.

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,197
Reputacja: 277

19-02-2023, 12:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2023, 12:42 przez Mierzwiak.)
Kompleksy na punkcie anonimowych ludzi w sieci bardzo dużo mówią o człowieku, podobnie jak to, że w komentarzu na głównej pisze o "mordzie" aktorki. Strach pomyśleć wśród jakiej patologii trzeba dorastać żeby zostać tak ohydną kreaturą.

Uniwersalna zasada jest prosta: jeśli nie jesteś gdzieś mile widziany, to się tam nie pojawiasz więc zrób chociaż raz coś noszącego znamiona posiadania przez ciebie czegoś takiego jak przyzwoitość i po prostu stąd zniknij.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline Reacher
Stały bywalec
Liczba postów: 617
Reputacja: 52

19-02-2023, 12:41
(19-02-2023, 12:15)piti198 napisał(a):  Twoje zachowanie, tak jak i wielu innych, którzy popadli w samouwielbienie i mają klapki na oczach, zmusza mnie powoli do podjęcia decyzji, nad którą myślałem od jakiegoś czasu: wyprzedania większości kolekcji i powrotu do czasów, kiedy byłem tylko widzem na tym forum. Po co mam być częścią tej społeczności, jak nie da się i nie można z kimś podyskutować, przedstawić własną opinię, bo od razu jest się obiektem szyderstw i ironicznych docinków.

Super, gorąco kibicuję Ci w podjęciu decyzji, nie rozumien tylko tej wzmianki o wyprzedaniu większości kolekcji. Być może wydaje Ci się, że w ten sposób kogoś ukarzesz, ale mogę się mylić. Przyznam, że często Twój bełkot jest dla mnie niezrozumiały. Historia z napisami do Miami Vice to klasyczny strzał w kolano, jak zwykle pięknie się zaprezentowaleś. Spełniaj się dalej na Portalu gdzie ciągle dajesz upust swoim fantazjom o LGBT, Żydach i innych rajcujacych Cię tematach.

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

19-02-2023, 13:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2023, 13:19 przez piti198.)
Mierzwiak napisał(a):Kompleksy na punkcie anonimowych ludzi w sieci bardzo dużo mówią o człowieku, podobnie jak to, że w komentarzu na głównej pisze o "mordzie" aktorki. Strach pomyśleć wśród jakiej patologii trzeba dorastać żeby zostać tak ohydną kreaturą.
Zapomniałeś już jak proponowałeś mi picie spermy Bąkiewicza? W jakim chorym umyśle mógł powstać taki poroniony pomysł? W betoniarce Cię chowali i stąd te zaburzenia?
Mierzwiak napisał(a):Uniwersalna zasada jest prosta: jeśli nie jesteś gdzieś mile widziany, to się tam nie pojawiasz więc zrób chociaż raz coś noszącego znamiona posiadania przez ciebie czegoś takiego jak przyzwoitość i po prostu stąd zniknij.
Być może zniknę w taki sam sposób, tak jak Ty zniknąłeś z forum kmfu.
I Ty, który składałeś mi propozycję picia spermy Bąkiewicza, wiesz co to jest przyzwoitość? Jesteś zwykłym zwyrolem, który czerpie satysfakcję z dręczenia i upokarzania innych.
A to, że nie dostałeś za to bana, tylko twoje posty zostały skasowane, zawdzięczasz tylko znajomości z adminem tego portalu.
Reacher napisał(a):Super, gorąco kibicuję Ci w podjęciu decyzji, nie rozumien tylko tej wzmianki o wyprzedaniu większości kolekcji. Być może wydaje Ci się, że w ten sposób kogoś ukarzesz, ale mogę się mylić. Przyznam, że często Twój bełkot jest dla mnie niezrozumiały. Historia z napisami do Miami Vice to klasyczny strzał w kolano, jak zwykle pięknie się zaprezentowaleś.
Spójrz na siebie, jak Ty się zachowujesz, a potem upominaj innych. Już nie będę podawał cytatu z Biblii o drzazdze i belce, bo być może zostałoby to przez Ciebie mylnie zrozumiane i jeszcze mógłbym zostać oskarżony o antysemityzm albo jakieś inne przewinienia.
Reacher napisał(a):Spełniaj się dalej na Portalu gdzie ciągle dajesz upust swoim fantazjom o LGBT, Żydach i innych rajcujacych Cię tematach.
Od jakiegoś czasu spełniam się na forum kmfu, gdzie można swobodnie pisać o LGBT, Żydach i innych rajcujących tematach i nikt nie nakłada na to cenzury i nie ma z tego powodu jakichkolwiek obiekcji, bo tam jest wolność słowa, a nie cenzura jak w ZSRR, czy Chinach. itp
Chyba wiem dlaczego Mierzwiak stamtąd się zwinął, on pragnie cenzury i ograniczania wolności innych, a tam to nie było do pomyślenia.

PS. Jakby ktoś był zainteresowany moją kolekcją, to informuję, że jestem na portalu aukcyjnym na "a" pod nickiem drewniany79. Bo zaraz może dojść do powtórki z sytuacji, że Mierzwiak znowu zaszantażuje władze tego portalu swoim odejściem, żebym znowu dostał bana, to nie będę miał możliwości poinformowania o wyprzedaży na forum.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,323
Reputacja: 150

19-02-2023, 13:23
Gdzie jest moderator?

Odpowiedz
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,197
Reputacja: 277

19-02-2023, 13:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2023, 13:25 przez Mierzwiak.)
Obsesja na punkcie czyjegoś odejścia z jakiegoś forum to przypadek psychiatryczny z jakim jeszcze się nie spotkałem.

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak

19-02-2023, 13:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2023, 13:34 przez piti198.)
(19-02-2023, 13:24)Mierzwiak napisał(a):  Obsesja na punkcie czyjegoś odejścia z jakiegoś forum to przypadek psychiatryczny z jakim jeszcze się nie spotkałem.
Pracujesz jako psychiatra czy jesteś pacjentem i stąd to zainteresowanie tą tematyką?
To Ty masz obsesję na moim punkcie, że dotąd nie udało Ci się mnie stąd wykurzyć. Chyba masz niespełnione marzenie bycia co najmniej moderatorem na forum. A że jeszcze nie dostąpiłeś tego zaszczytu to starasz się usilnie podążać do celu po trupach, bez poszanowania godności innych ludzi.

Odpowiedz
Strony (10): « Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku