Kobiety powinny się wypowiadać na ten temat, ale muszę to napisać clinton-owa chciała aborcji nawet w 9 mc. O ile uważam, choć jestem prawakiem, że to co jest teraz w Polsce, te prawo do aborcji w 4 przypadkach (wady płodu, zagrożenie życia lub zdrowia matki, kazirodztwo lub gwałt) są dla mnie w pełni zrozumiałe, to to co ona i całe zastępy feminizmu wymyślają to już przesada. Co potem, eutanazję od 60 legalna?
Jak lewactwo będzie rządzić to możemy spodziewać się takich sloganów:
" Eutanazja 50% taniej w do tego w pakiecie 4 aborcje - 25% gratis"
W przypadku eutanazji uważam, że jak są ludzie, którzy mają takie choroby, że cierpią przez ostatni okres życia i sami świadomie na to wyrażają zgodę, trzeba takie przypadki rozważać, pomimo etyki i sumienia.
Czemu nie mam problemu np z Jechowymi? mam sąsiadów i są bardzo ok, ale islam mówi wprost: albo jesteś wyznawcą albo zrobimy ci piekło? I teraz najlepsze jak w przypadku lgbt:
Większość tępych feministek, bo zakładam, że cuda się zdarzają i są naprawdę mądre feministki, na ładne już nie liczę
chce uchodźców, że otwartość i poprawność polityczna ( chcą ich wykorzystać ich sprawa) ale potem niech nie biedolą, że je gwałcą czy mordują. Druga sprawa w islamie kobieta wiadomo jak jest traktowana (jedyny plus dla facetów) - bo mu żona z gołym tyłkiem nie będzie latać po mieście i jak to ma się do tego co głoszą feministki??? równość praw, takie samo traktowanie itp.
#Giferg odnośnie tego, że jestem nacjonalistą i jestem dumny z Polski chodziło m, że jak słyszę jak "gej verchujsztad" nazywa tysiące Polaków, w tym dzieci, kobiety, weteranów - nazistami i faszystami bo nie widział, żadnej unijnej szmaty (flagi) to mnie krew zalewa, ale przecież III rzesza w eu trzyma się mocno dla tego trzeba wypierać prawdę i niszczyć POLSKĘ.
Jak lewactwo będzie rządzić to możemy spodziewać się takich sloganów:
" Eutanazja 50% taniej w do tego w pakiecie 4 aborcje - 25% gratis"
W przypadku eutanazji uważam, że jak są ludzie, którzy mają takie choroby, że cierpią przez ostatni okres życia i sami świadomie na to wyrażają zgodę, trzeba takie przypadki rozważać, pomimo etyki i sumienia.
Czemu nie mam problemu np z Jechowymi? mam sąsiadów i są bardzo ok, ale islam mówi wprost: albo jesteś wyznawcą albo zrobimy ci piekło? I teraz najlepsze jak w przypadku lgbt:
Większość tępych feministek, bo zakładam, że cuda się zdarzają i są naprawdę mądre feministki, na ładne już nie liczę
chce uchodźców, że otwartość i poprawność polityczna ( chcą ich wykorzystać ich sprawa) ale potem niech nie biedolą, że je gwałcą czy mordują. Druga sprawa w islamie kobieta wiadomo jak jest traktowana (jedyny plus dla facetów) - bo mu żona z gołym tyłkiem nie będzie latać po mieście i jak to ma się do tego co głoszą feministki??? równość praw, takie samo traktowanie itp.#Giferg odnośnie tego, że jestem nacjonalistą i jestem dumny z Polski chodziło m, że jak słyszę jak "gej verchujsztad" nazywa tysiące Polaków, w tym dzieci, kobiety, weteranów - nazistami i faszystami bo nie widział, żadnej unijnej szmaty (flagi) to mnie krew zalewa, ale przecież III rzesza w eu trzyma się mocno dla tego trzeba wypierać prawdę i niszczyć POLSKĘ.

Oni jak widzą homoseksualistę myślą "zboczeniec", ty jak widzisz kogoś, kto krytykuje Tuska myślisz "pisowiec". Ech zrył wam ten POPiS berety... smutne to w sumie...
). Pewnie moje poglądy nie są zgodne z żadnym ugrupowaniem w 55% (stąd wielka beka, że gdzieś tam w dyskusji zostałem zaszufladkowany jako tajemniczy Lewak). Na wybory oczywiście chodzę, bo mam taką opcję i z niej korzystam, ale głosuję na ludzi, którzy chcą mi dać (na wielu płaszczyznach po prostu święty spokój), a na płaszczyźnie światopoglądowej chcą bronic słabszych i nie reprezentują populizmu opartego na najniższych instynktach ludzi.