20 stycznia 2016 roku dostaniemy kolejny film na BD od Monolithu - Sicario. Pre-order jest już dostępny m.in. w Empiku - LINK. Teraz pozostaje trzymać kciuki żeby wydanie nie zostało przez nich wykastrowane. W USA film wyjdzie ze ścieżką w Dolby Atmos, u nas pewnie będzie można o tym pomarzyć, tak samo jak i o dodatkach. :/
|
Sicario - seria
|
|
24-12-2015, 15:45
Filmu jeszcze nie widziałem , ale dobrze wiedzieć że będzie dostępny z polską wersją językową. Ciekawe jaki aspekt obrazu zaproponują ??
Unboxing >> YouTube
24-12-2015, 16:07
A kiedy Monolith wydał coś w nie-OAR ? Będą już prawie dwa lata (zdaje się Escape Plan) ![]() Fajnie, że wydają Sicario na BD, byłem niemal pewien, że nie doczeka się premiery podobnie jak Prisoners też Villeneuve'a. Mimo wszystko będę polował na wydanie z Atmosem.
25-12-2015, 18:35
25-12-2015, 19:03
Nie ma to jak wyrwać zdanie z kontekstu ![]() W drugim zdaniu masz odpowiedź - jeśli twierdzisz, że mylę się twierdząc, że ostatnim filmem Monolithu ze zwalonym AR był Escape Plan wydany 21 miesięcy temu to proszę o podanie konkretnego tytułu.
25-12-2015, 19:34
Raczej chodziło mi o odgórne branie Monolithu za pewnik i tą nutkę niedowierzania w zdaniu
25-12-2015, 20:41
Czepiasz się ![]() Chciałem jedynie przekazać, że czasy obgryzania paznokci przed premierą wydania BD od Monolith z powodu tego czy będzie OAR czy też nie już minęły (mam nadzieję, że bezpowrotnie) i nie ma co się niepotrzebnie stresować. Chłopaki się ogarnęli i nawet menu jakiś rok temu przeprojektowali skutkiem czego można obejrzeć film w oryginalnej wersji językowej bez wymuszonych polskich napisów co jeszcze kilka lat temu było w sferze marzeń i było większe prawdopodobieństwo, że wcześniej człowiek postawi nogę na Marsie ![]() Wracając do tematu - podobno niemieckie wydanie Sicario ma mieć Atmosa. Jeśli ktoś będzie wiedział na 100% coś na temat tego wydania bądź innego europejskiego z Atmosem to z góry dzięki za info.
28-12-2015, 07:17
Szczerze to liczyłem na jakiś steelbook, ale skoro wydawcą jest Monolith to niestety mogłem się tylko przeliczyć. Film mi się bardzo podobał, więc mam nadzieję, że chociaż płytę zaopatrzą w jakieś treściwe dodatki.
Wydanie z USA ma już potwierdzonego region locka. Nie ma jednak co się martwić - wydanie brytyjskie również będzie posiadać Dobly Atmosa (masz to czego szukałeś, misfit ). Zostało to potwierdzone na Twitterze tamtejszego wydawcy, Lionsgate UK - LINK. Prócz tego Sicario w UK (i paru innych krajach) będzie dostępne w steelbooku, z tego co mi wiadomo niedostępnym w USA. O ile wydanie Monolithu nie będzie jakimś cudem oferować międzynarodowej płyty (tak jak w przypadku m.in Carrie czy Herkulesa) to będzie im można za ich wydanie podziękować.
06-01-2016, 12:26
Ten steel miażdży !!! O takim wydaniu od Monolithu możemy tylko pomarzyć (czy oni w ogóle wydali kiedyś jaki steelbook w PL?). Trzeba zatem polować w UK. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

). Zostało to potwierdzone na Twitterze tamtejszego wydawcy, Lionsgate UK -