02-04-2024, 12:49
Nie ma żadnych opłat. Zero cła, żadnych dodatkowych opłat. Paczka idzie przez Holandię. Czas oczekiwania to jakieś 2 tygodnie.
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
02-04-2024, 12:49
Nie ma żadnych opłat. Zero cła, żadnych dodatkowych opłat. Paczka idzie przez Holandię. Czas oczekiwania to jakieś 2 tygodnie.
02-04-2024, 12:57
Ostatnio często była promocja 10% ale przy zakupie dwóch filmów albo 15% przy 3 pozycjach. Minusem było to ,że tylko na rzeczy na stanie. Przy zapisaniu się do newslettera chyba jest 10%. Czasami sami wysyłają kod 10% na wszystko włącznie z preorderami. Można też zakładać różne konta na rodzinę wtedy dostaje się 10% przy pierwszym zamówieniu. Darmowa wysyłka, a VAT naliczany już w koszyku.
16-04-2024, 10:49
Spotkał się ktoś już z takim przypadkiem?: Cytat:Witam trafiło do nas puste opakowanie przesyłki. Proszę o pomoc w ustalaniu zawartości w celu wszczęcia poszukiwań. ![]() Widzę, że hameryka zawitała do Europy na dobre. W trackingu już jakiś czas temu były luki czasowe po wejściu do Holandii, więc obstawiam dindu nuffin.
16-04-2024, 13:11
Ja raz miałem takie info, ale o rozerwanej paczce. Już nie pamiętam czy tam czegoś brakowało czy nie.
Chciałem kupić ze sklepu Eureka filmy płacąc kartą bankomatową, jednak kiedy przekierowuje mnie na stronę Worldpay i po uzupełnieniu formularza wciskam przycisk weryfikacji (captcha) wszystko staje. Kółko się kręci i kręci i kręci... i tyle. Czekam i czekam i nic. Nie mogę dokończyć transakcji. Czy ktoś miał podobny problem? Może powinienem poczekać dużo dłużej bo tak to zazwyczaj wygląda?
03-05-2024, 10:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2024, 10:47 przez ILSA FAUST.)
(03-05-2024, 10:11)Wiles napisał(a): Chciałem kupić ze sklepu Eureka filmy płacąc kartą bankomatowąWiles, 1. Sprawdź w ustawieniach w banku czy masz zakupy on-line oraz czy nie przekroczyłeś limitów. 2. Większość "kart bankomatowych" obsługuje głównie ATM-y, przy zakupach on-line sprawiają problemy, tym bardziej zagramanicą, ale już tzw. "debit card" już mają więcej możliwości, pod warunkiem, że masz odpowiednie ustawienia w banku. 3. Załóż sobie prawdziwą "kartę kredytową" najlepiej VISA, one mają najwięcej możliwości oraz do 30 dni nie płacisz odsetek. Także mają większą gwarancję przy zakupach on-line - jak masz problem i z bankiem się nie możesz dogadać to dzwonisz bezpośrednio do VISY i oni ogarniają temat w 3 sekundy a Pani z banku co robiła problemy, już może szukać innej roboty. 4. Czasami (e-bay, "nie-Amazony") najlepiej płacić przez Paypal, pod którą masz podpiętą kartę kredytową VISA - wtedy paypal rozwiązuje problem, a jak nie da rady to wtedy VISA, na końcu bank. Miałem kiedyś spór, który trwał pół roku i paypal nie dał rady, bank nie dał rady, dopiero jak wysłałem wszystkie bajki do VISY to stwierdzili, że na takie kwoty do 500 Euro mają wyje***e i ubezpieczenie uruchomili abym tylko nie przeszedł do MASTERCARD, jak sprawdzili moje obroty roczne na karcie kredytowej ![]() 5. Warto mieć karty kredytowe VISA i MASTERCARD w 2 różnych bankach korporacyjnych (nie spółdzielczych), wtedy możesz w każdym zadupiu na świecie przetrwać czy też płacić on-line, bo czasami jedni i drudzy mają "prace serwisowe"
03-05-2024, 10:51
(03-05-2024, 10:31)misfit napisał(a): Spróbuj przez inną przeglądarkę. Oczywiście najprostszy sposób okazał się najwłaściwszy. Przeszło. W ogóle nie przyszło mi to do głowy. Chyba przeziębieniowe smarki zalały mi mózg. No nic. Dzięki! ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |