Tak więc w końcu przyszedł kabelek do wiatraczka a raczej kabelki x10, no i wiatraczek chodzi idealnie bezszelestnie. Nie mam żadnych wibracji kiedy leży na ampli i odpala/odcina się w trybie avr on/off. Tak więc jest to fajna domowa nie droga metoda chłodzenia swojego AVR. Jeszcze raz podziękowania dla prodarek za patent z taką metodą.
Edit: A tak to wygląda po instalacji. Kabelek pociągnąłem pod avr do portu usb na przodzie panelu i myślę, że wyszło spoko.
![[Obrazek: MEV08LT_t.JPG]](https://thumbs4.imagebam.com/8d/db/52/MEV08LT_t.JPG)
Edit: part II
Panowie jestem podczas seansu 4k Lost City of Z. Nie szczedze AVR, a wiatrak robi swoje i skrzynka jest praktycznie zimnia. Cały gorąc i syf świetnie wydmuchany. Super sprawa jestem mega zadowolony z tego praktycznego rozwiązania.
Edit: A tak to wygląda po instalacji. Kabelek pociągnąłem pod avr do portu usb na przodzie panelu i myślę, że wyszło spoko.
Edit: part II
Panowie jestem podczas seansu 4k Lost City of Z. Nie szczedze AVR, a wiatrak robi swoje i skrzynka jest praktycznie zimnia. Cały gorąc i syf świetnie wydmuchany. Super sprawa jestem mega zadowolony z tego praktycznego rozwiązania.
Unboxing >> YouTube

ale jak nie masz takiej możliwości i zmieniasz lokum , to zostań przy rozwiązaniu 5.1